2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۰۰۱ مرتبه یاودود 

۱۴ مرتبه نادعلی +صد صلوات شب جمعه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بسم الله الرحمن الرحیم (یا ودود سخر لی و لین قلب فلان بن فلان و اسم مطلوب را ذکر کند)) الحمدلله رب العالمین(یا ودود سخر لی و لین قلب فلان بن فلان) الرحمن الرحیم (یا ودود سخر و لین لی قلب فلان بن فلان) مالک یوم الدین ( یا رقیب سخر و لین لی قلب فلان بن فلان) إیاک نعبد و إیاک نستعین (یا ودود سخر و لین قلب فلان بن فلان) إهدنا الصراط المستقیم(یا رقیب سخر و لین قلب فلان بن فلان) صراط الذین أنعمت علیهم (یا ودود سخر و لین لی قللب فلان بن فلان) غیر المغضوب علیهم ولا الضالین ( یا رقیب سخر و لین لی فلان بن فلان)

به جای فلان بن فلان اسم شوهرت و مادرشو بگو

بیست و پنج بار صبح ها

بیست و پنج بار عصرها

تا یک هفته

کاملا مجرب و بااااارهاااااا تجربه شده

به محض اینکه بخونی بی شک میاد سمتت

فقط تا آخر ادامه اش بده

و منو یادت نره دعا کنی

چوم مطمئنم نتیجه میگیری

بسم الله الرحمن الرحیم (یا ودود سخر لی و لین قلب فلان بن فلان و اسم مطلوب را ذکر کند)) الحمدلله  ...

لطف کردی عزیزم❤💋

فقط من برای شوهرم وخانوادش 

میخوام بینشون درست بشه

چجوری بایدبگم؟؟ 

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.
این برای زن و شوهره اونو نمیدونم والا ولیواقعا برای زن و شوهر صد در صد جوابه

بازم ممنونم گلم😍

میشه برای صاحب خانه شدنم صلوات بفرستییین😥❤انشالله حاجت رواااابشین.
بسم الله الرحمن الرحیم (یا ودود سخر لی و لین قلب فلان بن فلان و اسم مطلوب را ذکر کند)) الحمدلله رب ا ...

برای شوهر اینده هم قبوله؟😅😅

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403