2777
2789
عنوان

کیا سقط مکررشون بخاطر مشکل انعقادی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 85 پست
وای تا ۲۶خیلی بوده ک من حاضرم ۵ هفته و ۶هفته سقط شه ولی دیگه ۲۶هفته خیلیه خدای من بیشتر بارداری ...

نه بچه بریچ بود متاسفانه دهانه رحمم بخاطر یبوست لعنتی باز شد دکترا امید نداشتن گفتن اگه امیدی داشتیم سزارینن میکردیم طبیعی بچه دنیا اومد ولی چون بریچ بود زنده نموند یعنی زجرو استرسی که اون چند ماه کشیدم فکر نمیکنم کسی کشیده باشه قربون خدا برم اول میده بعد پس میگیره به حکمتش شکر  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اصلا اینو قبول نداشتم چله اینه ک کسی زایمان ناموفق داشته و بچش مرده و توام زاچ بودی اومده ...

پیش کی رفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه بچه بریچ بود متاسفانه دهانه رحمم بخاطر یبوست لعنتی باز شد دکترا امید نداشتن گفتن اگه امیدی داشتیم ...

راستی عزیزم یبوست ک داشتی 

مگه از توالت فرنگی استفاده نمیکردی؟؟

لایک نکن خیرشو ببینی
راستی عزیزم یبوست ک داشتی  مگه از توالت فرنگی استفاده نمیکردی؟؟

چرا عزیزم سه روز یبوست شدید داشتم باپهلو درد شدید بعد از اون یبوست حدود بیست روزی گذشت بچه سقط شد دیگه نمی‌دونم ولی دلیلش همون یبوست بود به رحمم فشار آورد بچه اومد پایین چون تکونای بچه رو احساس میکردم پایینه 

چرا عزیزم سه روز یبوست شدید داشتم باپهلو درد شدید بعد از اون یبوست حدود بیست روزی گذشت بچه سقط شد دی ...

تکونای بچه منم خییلی پایینع

وای نگران شدم  همش تو مثانمه انگار و لگد میزنه

لایک نکن خیرشو ببینی
تکونای بچه منم خییلی پایینع وای نگران شدم   همش تو مثانمه انگار و لگد میزنه

منم همینجوری بودم همش تکونای بچه تو مثانم بود برو سونویی بده تا خیالت راحت شه بعد همیشه دراز می‌کشی به پهلو دراز بکش چیزی بزار زیر پات تا پات بلند باشه زمین نباشه 

منم همینجوری بودم همش تکونای بچه تو مثانم بود برو سونویی بده تا خیالت راحت شه بعد همیشه دراز می‌کشی ...

اخه تو هفته ۲۰رفتم سونو دکترم خودش سونو کرد چیزی نگفت بهم گفت همه چیش خوبه الان ۲۵هفتمه

ولی یبوست شدید ندارم 

لایک نکن خیرشو ببینی
اره پایین بود ترشح فعلا ندارم هیچی احساس میکنم پاهاش تو مثانمه

بالشتکی چیزی بزار زیر پات دراز می‌کشی بعد رسیدی ۲۸هفته بگو تا آمپول ریه برات بزنه تاریخ های زودتر برسن راستی آمپول برا جلوگیری از زایمان زودرس بهت داده ؟

بالشتکی چیزی بزار زیر پات دراز می‌کشی بعد رسیدی ۲۸هفته بگو تا آمپول ریه برات بزنه تاریخ های زودتر بر ...

اخه ب پهلو میخابم چطوری زیر پاهام بالش بزارم

فقط لای پام میزارم.

امپول زایمان زودرس رو نه اسمش چیه؟

لایک نکن خیرشو ببینی