2777
2789

بعضیا خیلی بد برخورد میکنن

ولی چرخ کالسکه همه جا میره کثیفه

احتمالا از این وسواسی ها بوده این صحنه رو دیده حمله عصبی بهش دست داده

منم خاطره زیاد دارم از اینجور آدمها

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خاطر صاحب مسجد و صاحب قرآن ببخش. از نادونی اش بوده.

بهش گفتم دستمو ول کن بچه هام ترسیدن اولین بارشون اوردم مسجد زده میشن

گفت بله باید بیارینشون ایشالا یه عالمه بچه شیعه بزایی‌

بیشعور خوده داعش بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

من حتی اون دورانی که در مذهبی ترین حالت خودم بودم و عقاید مذهبی خیلی محکمی داشتم هم از این خانم جلسه ایا متنفر بودم! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
خب عزیزم دیگه نرو مسجد  من والا آدم سالم ندیدم بره مسجد  هر چی دزد و ریا کار و شیطان بود ...

خیلی بده که همه رو جمع میبندی بابت تک تک کلماتت باید اون دنیا جواب پس بدی. الان من میرم مسجد منم تو این حرفت جمع بستی دلم شکست. 

«کنیز خاندان حسین(ع)»
اصلا بهش فکر نکن عزیزم بچه ها به اینجور جاها خیلی احتیاج دارن   ی کم خودت حواست رو جمع کن اسبا ...

اره کار خوبی کرده بردتشون مسجد... انقد از این زنا بدم میاد ک کوچه و خیابون پلاسن.. باز افرین ب اسی ک رفته مسجد..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗