2777
2789

سلام.بیاین بخدا اینقدر ناراحتم.دوتا بچه کوچیک دارم بزرگه ۵سالشه.کوچیکه هم یک ونیم عصراها دیونم میکنن بسکه غر میزنن منم کالاسکه برمیدارم گاهی اوقات میبرمشون پیاده روی اینقدر دوس دارن.خلاصه امشب وضو گرفتم تصمیم گرفتم موقع برگشت مسجد برم.

حالا بخدا فکر کنم ۵سالی هست مسجد نرفته بودم.

از کنار مسجد حدودا یک متر با کالاسکه رفتم داخل مسجد.مسجد هم اصلا تمیز نبود همون قسمتی که همه کفش گذاشته بودن خودمم اخرین صف نزدیک در مسجد نشستم با بچه هام.یهو یه خانمه اومد با داد بلند شو برو از مسجد بیرون با این کالاسکه اومدی مسجد رو به نجاست کشیدی اینجا خانه خداست.گفتم باشه مگه خانه خدا نیست پس منم اومدم خونه خودش شما غصه نخور

کت منو گرفته بود وداد میزد برو بیرون

دیگه چند تا خانماباهاش بحث کردن خجالت بکش همین که با دوتا بچه اومده مسجد باید تشویقشم بکنیم واینا

ولی دیگه اینقدر حالم بد شد زنا میگفتن کاری نکرده خب کاریم کرده کالاسکه رو که نمیتونه بذاره تو حیاط بچشو چیکار کنه...

عوضی اینقدر ازش لجم گرفت .

نمیدونم حرم امام رضا دیده باشین یا نه همه راحت با کالاسکه میان تو.

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این زنای عجوزه زیاده

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

اصلا بهش فکر نکن عزیزم بچه ها به اینجور جاها خیلی احتیاج دارن  

ی کم خودت حواست رو جمع کن اسباب بازی ببر خوراکی ببر 

ولی حتما ببرشون 👍👍

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 

خدا روهم صاحب شدن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت•              نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه