2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
خوب ک خسته شد میاد تکلیفمو معلوم می‌کنه دوستم داشت میاد میریم مشاوره تا رفتاراش اصلاح بشه نداشت هم ب ...

برات آرزوی خیر و خوشبختی دارم عریزدلم♥ناراحت نباش چون عاشقشی ان شاءالله درست میشه همه چی

قدرشو بدون شوهر من باید همه را در جریان بزاره تازه گلم صدامو ضبط می‌کنه برا دیگران بزاره نمیدونه ازش ...

يه چي بگم دوست دارم بيشتر فكر كني به رابطت عاشقي و فلان همش كشك الان داغي ولي بعد يكسال افسرده ميشي صحبت يه عمر زندگيه بيشتر فكر كن خودت تنها برو مشاوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعوا کنی،بحث کنی ولی مشکلو حل کنی خیلی بهتر از این هست که سکوت کنی و بری برای ۱۵ روز  ۲۷سال سن ...

دل لامصب نمیزاره گالریم ک باز می‌کنه یدونه عکس تکی ندارم همش با اونه هرجا میرم قبلش با اون رفتم خیلی در کنارش خوشحال بودم .از بس منو میخاست بهم عشق می ورزید الان نمیدونم چشه

دل لامصب نمیزاره گالریم ک باز می‌کنه یدونه عکس تکی ندارم همش با اونه هرجا میرم قبلش با اون رفتم خیلی ...

الان مثلا ميخواد تو رو ببخشبدا رام خودش كنه من از قبيل مشكلات زياد داشتم خيلي زياد هنوزم دارم

وا یعنی چی تو باید تنبیه شی لوووسش کن قضیه رو هی اس بده وای چ خوبه تنبیه بگو دارم متنبه میشم🤣 ب ...

اتفاقا میخام در بیارم هر موقع ک دیدمش الان اگه پی بدم اوضاع خراب میشه بزار فکر کنه دارم تنبیه میشم 😂نمیدونه ک فردا عازم سفرم😑

دل لامصب نمیزاره گالریم ک باز می‌کنه یدونه عکس تکی ندارم همش با اونه هرجا میرم قبلش با اون رفتم خیلی ...

تا متوجه نشدی علت چیه و آیا قراره این جریان ادامه داشته باشه یانه.

خودش میخواد بیاد مشاور و حل کنه یا نه. عروسی نگیر...

جسارتا اگر دختر هم هستی.دختر بمون فعلا...

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
ان شاءالله مشکلشون ب اینجور جاها کشیده نمیشه فوقش قبل از اینکه عروسی بگیرن میرن مشاوره تا مطمئن شن ا ...

دعا کن برام اصلا دلم نمیخاد به طلاق فکر کنم دوست دارم زندگیمو نجات بدم چون به این اسونی نیومدم داخلش ک بخام سریع هم تمومش کنم 

الان شما ازدواج مجدد کردین ؟

نه عزیزم. 

فکرم نکنم دیگه بتونم ازدواج کنم.چون من ضربه شدیدی خوردم و چندین سالم از بین رفت تو دادگاه...

فعلا می‌خوام به خودم بیشتر برسم ...

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
خوب ک خسته شد میاد تکلیفمو معلوم می‌کنه دوستم داشت میاد میریم مشاوره تا رفتاراش اصلاح بشه نداشت هم ب ...

آفرین شما اینو بدون عمر و جوانی و خوشبختی و آرامش از عشق بالاتره اگه تونستی اینارو کنارش داشته باشی بدون شما خیلی زندگی خوبی خواهی داشت با ایشون وگرنه همش زجر و حسرت زندگی دیگران براتون میمونه و اینکه از قدیم گفتن زن نازه و مرد نیاز اون باید ناز شمارو بکشه یه دختر دست گلی نزار آینده به این آسانی ها خراب بشه 

آفرین شما اینو بدون عمر و جوانی و خوشبختی و آرامش از عشق بالاتره اگه تونستی اینارو کنارش داشته باشی ...

اونایی که میگن بری سر زندگی درست میشه فردا میگن بچه بیاری درست میشه ولی بخدا که هم خودت اسیر میشی هم بچه ها 

به نظر من الان پاپيش بذاري تا اخر زندگي مشتركت شما بايد بري منت كشي يجورايي عزت نفست داغون ميشه سرخو ...

میگم ک نمیرم سمتش به هیچ عنوان بعدم باید بیاد مشاوره اصلا بلد نیست زندگیا بگیره تو مشتش بلد نیست چجوری باید با خانومش برخورد کنه 

شوهر من دوازده سال تو خونشم هنوز فكر ادب كردن منه هنوز رفتاراي من رو همه چيزم زير نظر ميگيره فكر ميك ...

😔😔😔من امشب دوباره دلم رو شکوند

کاش اینقدر عصبی نبود و یه ذره هم تقصیر هارو گردن خودش مینداخت نه من ، به نظر شوهر من 99 دصد موارد ایراد از منه، شاید یک درصد از اون

به نظرم این سری که گفته تو باید تنبیه بشی خیلی براش حیثیتیه😂😂خیلی ضایع س بیاد سمتت.تو آشتی کن این ...

من هیچ موقع باهاش آشتی نمیکنم هفته پیش اومد دید منو ک آشتی کنه بعد رفت خونه زنگ زد هرچی از دهنش در اومد گفت خودشو همون لحظه از چشمم انداخت