2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
😔😔😔من امشب دوباره دلم رو شکوند کاش اینقدر عصبی نبود و یه ذره هم تقصیر هارو گردن خودش مینداخت نه ...

عزيزم دركت ميكنم 

خب دست پيش ميگيرن ديگه هميشه زودتر مقصر ميكنن كه مقصر نشن به نظرم اصلا بحث كردنم بي فايدست من انقدر بحث ميكنم تهش اشكم درمياد ساكت ميشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کن برام اصلا دلم نمیخاد به طلاق فکر کنم دوست دارم زندگیمو نجات بدم چون به این اسونی نیومدم داخلش ...

چشم عزیزم،منم محتاجم ب دعا،ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد همسرتم یه کم به خودش بیاد و رابطه تون مثل قبل عالی شه🤲🏻❤ 

يه چي بگم دوست دارم بيشتر فكر كني به رابطت عاشقي و فلان همش كشك الان داغي ولي بعد يكسال افسرده ميشي ...

تنها فایده ندارع مشکل اونه دوست دارم بیاد اصلاح کنه کاراشو من تا آخرین قدم میرم برا زندگیمون اگه درست نشد میرم کنار البته تو عقد .تو خونمونم اجازه تنهایی رفتن جاییو هم ندارم اینجا سخت گیریش خیلیه موندم بین دو راهی 

مشکل تو چیه 

سر جوراباش که لنگه به لنگه بود شروع کرد به داد و بیداد منم گفتم به من چه مربوط مگه مننوکرتم ،خوب خودت جورابات رو درست نمیندازی تو سبد رخت چرک ها ، دیگه اونم بهم گفت بی عرضه روانی و...

بعدم رفت زنگ زد به بابام شکایت منو کرد

بابامم زنگ زد به مامانش

الان اون خونه خودمون و منم خونه مامان اون

فردا هم میرم وسایلم رو جمع میکتم میرم خونه مامانم ، فقط دسته کلیدم رو از عمد ازم گرفت

نه عزیزم.  فکرم نکنم دیگه بتونم ازدواج کنم.چون من ضربه شدیدی خوردم و چندین سالم از بین رفت تو ...

شما هم تو عقد طلاق گرفتین خودتون طلاق گرفتین یا اون شما رو طلاق داد ؟موافق بود با این تصمیم یا چی 

تنها فایده ندارع مشکل اونه دوست دارم بیاد اصلاح کنه کاراشو من تا آخرین قدم میرم برا زندگیمون اگه درس ...

چه ميدوني شما شايد ايراد از خودته شايد زيادي حساسي فربونت برم مشاوره تلفني بگير  بالاخره بايد دو طرف حرفاشون شنيده بشه

متاسفانه دختر نیستم ..

اشکال نداره از بابت قانون گفتم وگرنه کار بدی نکردی همسرت بوده..

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
آفرین شما اینو بدون عمر و جوانی و خوشبختی و آرامش از عشق بالاتره اگه تونستی اینارو کنارش داشته باشی ...

من اصلا اجازه نمیدم تو روحیاتم اثر منفی بزاره هر روز میرم باشگاه انرژی منفیاما خالی میکنم .یا میاد آدم میشه زندگیا درست می‌کنه اگه ی درصد بدونم دیگه نمیخاد منو برا جدا شدن درنگ نمیکنم سریع جدا میشم 

متاسفانه دختر نیستم ..

پس بگو دلش به این گرمه که داره خود واقعیش رو نشون میده اصلا نترس الان برگردی خیلی بهتره تا دوماه بعد عروسی نگران بکارتت نباش سفت بگیر خودتو نترس این آدمی که من دیدم طلاقت نامیده بفهمه باید مهر بده چون دخترهم نیستی باید مهرت رو کامل بده نیفته به دست و پات از این کارا هم دیگه نمیکنه ادبش کن