بچه ها الان ۱۵روزی میشه ک قهریم و عقد هستیم و ندیدیم همدیگه رو من تا جمعه بهش زنگ و پیام میدادم ولی از اون روز تا حالا محل ندادم و هیچ تاثیری هم نداره هدفش واقعا چیه مقصر هم خودشه یعنی آدم چقدر میتونه کینه ای باشه؟!به گفته خودش میگه میخامت ولی تو باید تنبیه بشی
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هنوز اول زندگی هستن تازه دوران عقده سر زندگیشم نرفته نمیگم کوتاه بیاد ولی خوب با بچه بازی و لجبازی ه ...
خوب ک خسته شد میاد تکلیفمو معلوم میکنه دوستم داشت میاد میریم مشاوره تا رفتاراش اصلاح بشه نداشت هم بره بسلامت مرد باید خواهان زن باشه اون باید دنبال من باشه دیگه میخام محلش ندم تاااا هر وقت ک خودش اومد
به نظرم این سری که گفته تو باید تنبیه بشی خیلی براش حیثیتیه😂😂خیلی ضایع س بیاد سمتت.تو آشتی کن این سری رو.ولی بعدش سعی کن بلوغشو ببری زیر سوال.بگو چرا مثل پسر بچه ها رفتار میکنی.مثلا با یه مرد ازدواج کردم.دیوونه میشه ولی از درون.حتی میتونی غیر مستقیم بگی.مثلا بگی شوهر دوستم فلان کارو کرده خیلی بچه س(فلان کار=همون کاری که شوهرت میکنه)
سعی میکنه دیگه تکرار نکنه
میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
این خیلی بده خدایی. شوهرم و من توی دوران عقد تا یکی دو سال اول ازدواج هزار تا دعوای خونین وحشتناک کر ...
قدرشو بدون شوهر من باید همه را در جریان بزاره تازه گلم صدامو ضبط میکنه برا دیگران بزاره نمیدونه ازش اگه شکایت کنم گیر میفتع.صدا منو ضبط میکنه برا همه میزارع ابرو برام نزاشته آخر سرم منو مقصر همه چی میدونه خیلی زبان نفهمه