2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
خانم شما خیلی عاقلانه صحبت کردین واقعا درست میگین

متاسفانه یا خوشبختانه تجربشو دارم...

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونم همه اینا را .ولی می‌دونی دلم نمیخاد قبول کنم عاشقی بد دردیه آخه تا دو هفته پیش خیلی باهم خوب ...

آخه دخترگل شما الان فقط دردت عاشقیه ولی بری سر زندگی میفهمی چقدر بهت ظلم شده و میشه یکم بیشتر زیر عقد بمون

بار اولشون نیست که هربار قهر می‌کنه این طفل معصوم باید بره منت کشی بخدا من از روی دلسوزی گفتم دیدم ا ...

ان شاءالله مشکلشون ب اینجور جاها کشیده نمیشه فوقش قبل از اینکه عروسی بگیرن میرن مشاوره تا مطمئن شن انتخابشون درست بوده بعد تصمیم میگیرن 

عادی باش نه افراط و نه تفریط به نظرم اگه صلاح می دونی الان بهش پیام بده بنویس:  « می دونم که ...

نه نه نه بدتر می‌کنه میخام اصلا محل ندم میخام بفهمه داره از دستم میده اینا بدم قهرشو طولانی تر می‌کنه بعدم فکر می‌کنه خیلی قهراش تاثیر گذار بوده 

سر بحثای واقعاااا الکی .

به نظر من الان پاپيش بذاري تا اخر زندگي مشتركت شما بايد بري منت كشي يجورايي عزت نفست داغون ميشه سرخورده ميشي حالا كه اينجوريه وايسا خودش بياد بعد باهاش منطقي صحبت كن اگه منطق نداشت تجديد نظر كن 

هنوز اول زندگی هستن تازه دوران عقده سر زندگیشم نرفته نمیگم کوتاه بیاد ولی خوب با بچه بازی و لجبازی ه ...

خوب ک خسته شد میاد تکلیفمو معلوم می‌کنه دوستم داشت میاد میریم مشاوره تا رفتاراش اصلاح بشه نداشت هم بره بسلامت مرد باید خواهان زن باشه اون باید دنبال من باشه دیگه میخام محلش ندم تاااا هر وقت ک خودش اومد 

به نظرم این سری که گفته تو باید تنبیه بشی خیلی براش حیثیتیه😂😂خیلی ضایع س بیاد سمتت.تو آشتی کن این سری رو.ولی بعدش سعی کن بلوغشو ببری زیر سوال.بگو چرا مثل پسر بچه ها رفتار میکنی.مثلا با یه مرد ازدواج کردم.دیوونه میشه ولی از درون.حتی میتونی غیر مستقیم بگی.مثلا بگی شوهر دوستم فلان کارو کرده خیلی بچه س(فلان کار=همون کاری که شوهرت میکنه)

سعی میکنه دیگه تکرار نکنه

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
این خیلی بده خدایی. شوهرم و من توی دوران عقد تا یکی دو سال اول ازدواج هزار تا دعوای خونین وحشتناک کر ...

قدرشو بدون شوهر من باید همه را در جریان بزاره تازه گلم صدامو ضبط می‌کنه برا دیگران بزاره نمیدونه ازش اگه شکایت کنم گیر میفتع.صدا منو ضبط می‌کنه برا همه میزارع ابرو برام نزاشته آخر سرم منو مقصر همه چی می‌دونه خیلی زبان نفهمه

شوهرم منم به خیالش مشکل از منه و باید من ادب کنه

شوهر من دوازده سال تو خونشم هنوز فكر ادب كردن منه هنوز رفتاراي من رو همه چيزم زير نظر ميگيره فكر ميكنه من بچشم و همين باعث شده ازش سرد بشم

بار اولشون نیست که هربار قهر می‌کنه این طفل معصوم باید بره منت کشی بخدا من از روی دلسوزی گفتم دیدم ا ...

میفهمم گلم چی میگی .میگم ک باید بریم مشاوره ولی می‌دونم پول برا مشاوره نمی‌ده