بچه ها الان ۱۵روزی میشه ک قهریم و عقد هستیم و ندیدیم همدیگه رو من تا جمعه بهش زنگ و پیام میدادم ولی از اون روز تا حالا محل ندادم و هیچ تاثیری هم نداره هدفش واقعا چیه مقصر هم خودشه یعنی آدم چقدر میتونه کینه ای باشه؟!به گفته خودش میگه میخامت ولی تو باید تنبیه بشی
قدرشو بدون شوهر من باید همه را در جریان بزاره تازه گلم صدامو ضبط میکنه برا دیگران بزاره نمیدونه ازش ...
يه چي بگم دوست دارم بيشتر فكر كني به رابطت عاشقي و فلان همش كشك الان داغي ولي بعد يكسال افسرده ميشي صحبت يه عمر زندگيه بيشتر فكر كن خودت تنها برو مشاوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دل لامصب نمیزاره گالریم ک باز میکنه یدونه عکس تکی ندارم همش با اونه هرجا میرم قبلش با اون رفتم خیلی ...
تا متوجه نشدی علت چیه و آیا قراره این جریان ادامه داشته باشه یانه.
خودش میخواد بیاد مشاور و حل کنه یا نه. عروسی نگیر...
جسارتا اگر دختر هم هستی.دختر بمون فعلا...
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
فکرم نکنم دیگه بتونم ازدواج کنم.چون من ضربه شدیدی خوردم و چندین سالم از بین رفت تو دادگاه...
فعلا میخوام به خودم بیشتر برسم ...
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
خوب ک خسته شد میاد تکلیفمو معلوم میکنه دوستم داشت میاد میریم مشاوره تا رفتاراش اصلاح بشه نداشت هم ب ...
آفرین شما اینو بدون عمر و جوانی و خوشبختی و آرامش از عشق بالاتره اگه تونستی اینارو کنارش داشته باشی بدون شما خیلی زندگی خوبی خواهی داشت با ایشون وگرنه همش زجر و حسرت زندگی دیگران براتون میمونه و اینکه از قدیم گفتن زن نازه و مرد نیاز اون باید ناز شمارو بکشه یه دختر دست گلی نزار آینده به این آسانی ها خراب بشه