2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
در نظر داشته باش که این زنگ خطره.هرچقدر هم به ایشون علاقه داشته باشی  ولی کسی که قدمی برنمیدار ...

برا یکشنبه نوبت مشاوره گرفتم تا مشاوره نیاد دلم باهاش صاف نمیشه .والا بخدا این نشد تا بحثی پیش میاد بخاد یک ماه قهر کنه .تو زندگی همه بحث هست مهم مدیریت کردنشع با سکوت هیچی درست نمیشه بلکه سوءتفاهم بیشتر میشه ولی این الان متوجه نیست داره با زندگیش چیکار می‌کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه شوهرش مقصره بعد میخواد اینو ادب کنه باهاشم حرف میزنم جواب نمیده خب این دختر چرا باید خودشو خورد ...

هنوز اول زندگی هستن تازه دوران عقده سر زندگیشم نرفته نمیگم کوتاه بیاد ولی خوب با بچه بازی و لجبازی هم چیزی درست نمیشه!

تجربه من که شوهر سابقم دقیقا حرف شوهره شمارو میزد از دوران نامزدی قهر و ادب کردن تنبیه کردن من رو شر ...

شوهر من از خودش اختیاری نداره والدینش باید براش تصمیم بگیرن .الآنم خوشحالن باهام قهر چون دیگه من نمیرم خونشون نمیخان آشپزی کنن من آخر هفته ی وعده میرفتم خونشون وااای ک گدا بازی در میاوردن الان فکر میکنم چقدر احمق بودم اصلا میرفتم اون ی وعده رو خونشون پسرش از شنبه تا پنجشنبه میومد خونه ما ولی زورش میاورد من برم . قهر کردنشون الآنم بخاطر همین ی وعده س زندگی بچشون سر ی شام خراب میکنن😂 

خب شوهر من باید عالم فهم کنه عزیزم نمیشه ک بقیه در جریان کارا ما نباشن باید همه جا پخش بشه تا آروم ب ...

این خیلی بده خدایی. شوهرم و من توی دوران عقد تا یکی دو سال اول ازدواج هزار تا دعوای خونین وحشتناک کردیم. ولی مطلقا نذاشتیم کسی بفهمه. گاهی خانواده ها از قیافه مون می فهمیدن مشکلی هست و می پرسیدن، هر دو قویا انکار می کردیم!  

هنوز اول زندگی هستن تازه دوران عقده سر زندگیشم نرفته نمیگم کوتاه بیاد ولی خوب با بچه بازی و لجبازی ه ...

بار اولشون نیست که هربار قهر می‌کنه این طفل معصوم باید بره منت کشی بخدا من از روی دلسوزی گفتم دیدم افراد شبیه ایشون با بچه طلاق گرفتن برای همون ایشون رو راهنمایی کردم که حداقل فردا با یه بچه به مشکل بر نخوره 

واییی تو چقد منی منم با نامزدم عقدیدم  تقریبا سر بحثای الکی تا دو هفته باهم قهر بودیم با وجود ...

الان من یک هفتس محل ندادم ولی همچنان مقاومت می‌کنه کاش مجرد میموندم بعضی از این تاپیک ک میزنن دلم میخاد ازدواج کنم میبینم دوست دارم سرمو بکوبم تو دیوار چقدر تا پنج شش ماه پیش خوشحال و شاد بودم تا این سر و کله اش پیدا شد کل زندگیم به فنا رفت 

برا یکشنبه نوبت مشاوره گرفتم تا مشاوره نیاد دلم باهاش صاف نمیشه .والا بخدا این نشد تا بحثی پیش میاد ...

دعوا کنی،بحث کنی ولی مشکلو حل کنی خیلی بهتر از این هست که سکوت کنی و بری برای ۱۵ روز 

۲۷سال سن کمی نیست برای یک مرد که نتونه روابطو مدیریت کنه و اجازه بده کسی به قول شما پرش کنه.

ایشون که الان اجازه پُر شدن بده.پس فردا هم قابلیت اینو داره که اجازه دخالت بده چون به هرحال خونه مادرو که می‌ره و قطع رابطه هم نمیکنه چون مادرشه.

جهاز بخری ,جلو چشمت باشه.

منم خریدم 

پول به دست میاد ولی عمر و اعصاب و احساسات به دست نمیاد.

موافق طلاق نیستم ولی مخالفشم نیستم.

تو دوران عقد بمون و خوب فکر کن.خوب تلاش کن.

تصمیم گرفتی بری سرخونه زندگی 

خودت کردی و تنهایی و مسئولیتش گردن خودته.

تصمیمم گرفتی جدا بشی بازم مسئولیتش با خودته..

۱۵ روز کم نیست.

منم اینجوری میشد.حتی تا یه ماه هم رسید...

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
خانوادت درجریانن?بنظرم پدرت بایدباهاش صحبت کنه بگه من دختر بهت ندادم که دوهفته باهاش قهرباشی ینی چی ...

بهش پیام داد بیا کارت دارم گفت بیرونم از عمد خیلی بیشعوره .حرمت را از بین برده 

کسی دوست داشته باشه نمیزاره اذیت بشی و حداقلش نمیتونه دوریت رو تاب بیاره خودت رو گول نزن با چشم باز ...

می‌دونم همه اینا را .ولی می‌دونی دلم نمیخاد قبول کنم عاشقی بد دردیه آخه تا دو هفته پیش خیلی باهم خوب بودیم اصلا این بحثا بینمون نبود خیلی هوامو داشت نمیدونم چی شد یهو