2777
2789
عنوان

کسی اوزون تراپی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9494 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول بهم گفت فکر قیمت نباش.چهارصد هس.ولی میگم نکنه توشرایط من قرار بده بیشتر شه.ی ویژیت بالا صد شده

مطمئن باشید ک بیشتر

بعدم اصلا هزینه براتون مهم نباشه مهم سلامتی شماست بنظرم برید ی پزشک زنان حاذق ببینید نظر ایشون هم ازون تراپی هست یا ن

حتما برو عزیزم سلامتی تون از هر چیزی مهم تره اوزون تراپی خیلی موثره واقعا باید درمان بشه این چیزا یکم که از سن آدم میگذره خشکی واژن عفونت اینها بیشتر میشه و واقعا نیاز به درمان داره 

حتما برو عزیزم سلامتی تون از هر چیزی مهم تره اوزون تراپی خیلی موثره واقعا باید درمان بشه این چیزا یک ...

اخه تاثیرش بیشتر توحیطه عفونت بود تا چیز دیگه درمانش بیشتر برای عفونت های طولانی زده بود

درد و خارش بیرونی و سوزش زیاد دارم کم کم داره اون قسمتم کلا از ذست می‌ره تا پشتم رسیده.نمیدونم دلیلش ...

محصولات زنبورعسل فوراور بسیار عالیه برای عفونت زنان گیاهی هست مکمل بی پروپولیس استفاده کن اوزون تراپی فقط ایمنی رو میبره بالا و اکسیژن رسانی میکنه و برا کسایی که عفونت دارن بدنیس ولی چنددوره باید تکرار بشه خیلی هزینه بره، foreversogolپیج اینستام