2777
2789
عنوان

کسی رو دیدین مثل شوهر من باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 57 پست
شوهرشما احساسی ودردورنج خانواده ش عذابش میده بعضی ها بجای کمک دراین مرحله ازبس از این موضوع رنج میبر ...

دقیقا همین کارو میکنم. ولی بعضی وقتا نمیکشم دیگه. 

امروز دخترم بیقرار بود شوهرمم همش غرررر میزد که من نمیتونم بخوابم من صب باید برم سرکار 

بخدا نمیدونم چیکارش کنم به جای اینکه دخترمو آروم کنم باید باباشو بگیرم 

بخدااا از ناراحتیشه ، ازبس فشار میاد بهش   بیخیال بود که اینجوری نمیگفت

میدونم عزیزم ولی بچه بیچاره چه گناهی کرده آدم بزرگم وقتی مریض میشه دلش همدردی میخواد و ناز کردن دیگه چه برسه به بچه تازه بچه ها درک اینم ندارن که الان از ناراحتیشون اینو دارن میگن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همین کارو میکنم. ولی بعضی وقتا نمیکشم دیگه.  امروز دخترم بیقرار بود شوهرمم همش غرررر میز ...

کاملا درکت میکنم شوهر منم اخیرا این غرارو میزنه با بچه بدنمیشه به بچه بد نمیگه فقط به من غر میزنه آنقدر به آدم فشار میاد از طرفی درد و مریضی بچه از طرفی غرغرای شوهرت که برای هیچکدومم کاری از دستت برنمیاد 

تازه شوهر من بچه ها سر و صدا کنند صدای تلوزیونو زیاد کنند یا هر کار بدی انجام بدن به من غر میزنه اعصاب خرد کنن اینجور مزدا انگار فقط شریک خوشیتن تا ناخوشی

نه شوهرم تواین یه مورد فقط دلسوزه😂 مثلا خودش دورازجونش بمیره هم دکترنمیره اما من مریض باشم فوری میب ...

خداروشکر. انشالله همتون همیشه سلامت باشین. ولی این خیلی اخلاق خوبیه 

خداروشکر. انشالله همتون همیشه سلامت باشین. ولی این خیلی اخلاق خوبیه 

خوبه اما گشاد بودن واسه مرد اصن خوب نیس باردارم خودم باید برم سوپری یا ی کاریو میگم پشت گوش میندازه یا هی میگه فردافردا، خلاصه همه درگیریم همه چی خوب پیش نمیره😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
کاملا درکت میکنم شوهر منم اخیرا این غرارو میزنه با بچه بدنمیشه به بچه بد نمیگه فقط به من غر میزنه آن ...

اره دقیقا بخدا همین کاراش خیلی آدمو از زندگی سرد میکنه .

والا شوهر من همه ی این گشادیاهم داره 😑

این دیگه خیلی بده خدا کمکت کنه😁ولی اشکال نداره خیلیا اینم ندارن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔