شوهرم اکثر اوقات خوش اخلاقه تا زمانی که کسی مریض بشه
مثلا الان دخترم ۲ سالشه روزای عادی باهاش خوش اخلاقه و بازی میکنه ولی وقتایی که مریض میشه و بیقراره همش بهش حرف میزنه به منم غر میزنه به جای اینکه کمکم کنه و دلداریم بده یا دخترمو آروم کنه.
بخدااا از ناراحتیشه ، ازبس فشار میاد بهش بیخیال بود که اینجوری نمیگفت
میدونم عزیزم ولی بچه بیچاره چه گناهی کرده آدم بزرگم وقتی مریض میشه دلش همدردی میخواد و ناز کردن دیگه چه برسه به بچه تازه بچه ها درک اینم ندارن که الان از ناراحتیشون اینو دارن میگن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دقیقا همین کارو میکنم. ولی بعضی وقتا نمیکشم دیگه. امروز دخترم بیقرار بود شوهرمم همش غرررر میز ...
کاملا درکت میکنم شوهر منم اخیرا این غرارو میزنه با بچه بدنمیشه به بچه بد نمیگه فقط به من غر میزنه آنقدر به آدم فشار میاد از طرفی درد و مریضی بچه از طرفی غرغرای شوهرت که برای هیچکدومم کاری از دستت برنمیاد
تازه شوهر من بچه ها سر و صدا کنند صدای تلوزیونو زیاد کنند یا هر کار بدی انجام بدن به من غر میزنه اعصاب خرد کنن اینجور مزدا انگار فقط شریک خوشیتن تا ناخوشی
خداروشکر. انشالله همتون همیشه سلامت باشین. ولی این خیلی اخلاق خوبیه
خوبه اما گشاد بودن واسه مرد اصن خوب نیس باردارم خودم باید برم سوپری یا ی کاریو میگم پشت گوش میندازه یا هی میگه فردافردا، خلاصه همه درگیریم همه چی خوب پیش نمیره😁
دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔