2777
2789
من می خوام با توجه به تعطیل بودن خودم تو تابستون و اینکه پسرم 2 سالش شده اونو از شیر بگیرم ولی همه می گن تو تابستون بچه ممکنه که مریض بشه و اسهال و استفراغ بگیره و یکی دیگه اینکه روزگار بلنده و گرم و بچه زود تشنش میشه لطفا بگید که برای شما مشکلی پیش اومده یا اینطوری نبوده ؟
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
یه جا خوندم چسب زخم زدن واز این جور کارا تو روحیه بچه تاثیر داره صبر زرد هم خوب نیست ولی جور دیگه دل نمی کنه که یه صبر فولادی هم می خواد که من ندارم
تو زندگی سعی کن که خودت باشی دیگران به حد کافی هستند .
دومین مسابقه عکاسی بانو با موضوع «دعوت»، ویژه ماه رمضان خواهد بود. علاقمندان می توانند عکس‎های خود را در چند محور زیر در شبکه اجتماعی بانو به اشتراک بگذارند. محورهای مسابقه شامل «جلوه‎هایی از نیایش و خلوت‎های عاشقانه»، «رنگ و بوی رمضان»، «روزه‎اولی‎ها و عبادت بچه‎ها»، «سفره‎های ساده افطار» و هر سوژه مرتبطی که با موضوع مسابقه همخوانی داشته باشد.... http://www.banoo.ir/forum/post/5318

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تدریجی بگیری هیچی نمیشه به بچه شوک وارد نکن من اول شیر روزشو قطع کردم و هفته اول خرداد به راحتی ازشیر شب هم گرفتمش من صبر زرد زدم ظاهر سینه رو خراب نمیکنه و پسرم وقتی بوش کرد دیگه نخواست حتی نخوردش
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
فروش لباسهای کودک . بسیار تمیز و در حد نو . اکثر کارها مناسب برای سیسمونی هستن . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1184237&postID=46526742
هر روز سپاسگذارم برای : شبهایی که به صبح میرسند ، دوستانی که بخشی از خانواده میشوند ، رویاهایی که تحقق میابند و علاقه هایی که به عشق تبدیل میشوند .
2810