2777
2789
عنوان

دخترم ۱۰ ساله شه ۲۳ کیلوه خیلییی لاغر بیایید کمکم کنید چی بهش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3497 بازدید | 101 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چرا مسخره میکنن هر بچه ای نمودار رشدش با بقیه بچه ها متفاوته حالا یکی کمتر رشد داره یکی بیشتر افت ...

اره خیلی بیشعورن با دخترای خودشون مقایسه میکنن میگن چقدر قدش کوتاهس 

[QUOTE=286374327]ممکنه غذا نخوردنش دلیل عصبی داشته باشه[/QUOTباید حتما تماشای کارتون یا فیلم کنه تا بتونه اون دو لقمه هم بخوره 

گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست
چیه عزیزم ؟قیمتش چنده ؟ چطوربایدبدیم بچه بخوره

پودر مث سرلاکه روزی دوبار توآب جوش مث سرلاک یا توی شیر

آیاامروز برای امام زمانت صلوات فرستاده ای ؟ عالم محضرخداست درمحضرخدا گناه نکنیم�

اونایی ک وزن بچه هاشون کمه باید ببرن پیش متخصص تغذیه حتما تحت نظر باش هر دارویی سرخود ندین شاید خدای نکرده داخل بدنش ی مشکلی هست بائو چکاب کامل بدن بعد دکتر باتوجه ب اون ونیاز بدنش قرص و شربت تقویتی میده اما خب غذاهای سالم و مقوی ومغزیجات اینجور بچه ها باید مصرفشون زیاد باش دیگ تغذیه اینا خیلی مهمه حتما خوب برسید ذائقشون باید ببینید چجوریه چ مدلی دوست دارن همونجور بدید بخوره با زور و دعوا هیچوقت ندید سعی کنید باب میل  خودشون باش

وای منم همین مشکلو دارم دخترم یک سال پنج ماهشه خیلی لاغر ه قدشم خیلی کوچیکه همه تو فامیل مسخره میکنن ...

مسخره گردن نداره عزیزم.....شما هم یه چیزی بهشون بگو

بخدا من به پسرم رژیم میدم که لاغر شه

در ضمن شما و همسرت هم تو قد و وزن تاثیر دارید منظورم ژنتیکه

ببرش دکتر چک آپ کامل براش بنویسه  دکتر بهتر میتونه کمکت کنه عزیزم تااینجا  منم بردم هفته ...

دختر من ۱۰ سالشه نمیاد ببرمش ازمایش اگه بردمش میدونم اونجا را میزلره تو سرش نمیدونم چیکار کنم اصلا مریض میشه من استرس میگیرم چون قرص هم نمیخوره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پسرم ۷سالشه ۱۷کیلوعه خیلی کم خوراکه ازمایش چکاب هم داده مشکلی نداره ولی وزنش کمه خیلی لاغره 

اگه سالمه که ناراحت نباش ....خودت و همسرت لاغر نیستید ؟ شاید به شماها رفته