2777
2789
عزیزم حق داری سخته ولی بهش افتخار کن, ما هم به شما افتخار میکنیم اصلا کار راحتی نیست. یه تار موی همسرتون می ارزه به صدتا از این مردای هیز چشم چرون با تمام وجود برای سلامتی مردای سرزمینمون دعا میکنیم مردایی که واقعا مردن مثل مردای این دوره زمونه نیستن که از مردی فقط اسمشو دارن
✿↝.↜✿: گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود // گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود // گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است //گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود// گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست //گاهی تمام شهر گدای تو میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپیده جان دعای خیر زیاد پشت سر همسر شماست.خدا حفظشون کنه و انشاءالله صحیح و سالم برگردند.اما مطمئن باش توی این روزها خدا بیشتر از همیشه مراقب شماست.همه شیعه ها و غیر شیعه ها مدیون امثال همسر شما هستن.شجاعتشون تحسین برانگیز و جز عشق حسینی توجیهی نداره.انشاءالله که هم از حریم شیعیان و مظلومین دفاع میکنن و هم پیش شما برمیگردن و سالهای سال در کنار شما خواهند بود.
به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.
سپیده جان امیدوارم جنگ زودتر تموم بشه تا هیچ زنی حالش مثل الان شما نباشه.. اون طرف هم ، اون آدما هم زن دارن و هم بچه.. حق هیچ بچه ای نیست کودکیش رو بدون پدر بزرگ بشه به خاطر جنگ
آشوبم.. آرامشم تویی..!!
آریانا آشنای شما گرفته من دوروبرم هیچکدوم نگرفتن.جون آدم و آوارگی خانواده آدم کجا و ۱۵میلیون کجا.تازه اگر گرفته باشه.
نذر کردم تابیایی هرچه دارم مال تو. چشم های خسته ی پرانتظارم مال تو. یک دل دیوانه دارم باهزاران آرزو.آرزویم هیچ،قلب بیقرارم مال تو...
عزیزم برای آرامشت دعا میکنم. همینطور سلامتی همسر خوب و باغیرتت
✿↝.↜✿: گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود // گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود // گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است //گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود// گاهی گدای گدایی و بخت با تو یار نیست //گاهی تمام شهر گدای تو میشود
میدونم عزیزم.گفتم که منظور خاصی نداشتم هر مبلغی هم که باشه از جون عزیزتر نیست که.این سوال رو برای جواب دادن به یه نفر پرسیدم
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
این حرفا چیه میزنی سپیده جان ؟حیف نیست دربرابر بزرگی کار همسرت شما اینطوری بگی ؟ میدونم حرفم مصداق بیرون گود بودن و لنگش کن گفتنه ولی این فرصت خیییلییی بزرگیه برای شما همینطور که برای همسرت هست ... دیگه از این حرفا نزن .. با همسرتم حرف میزنی اینجوری نگو .گناه داره بنده خدا . مواظب خودت و دخترت باش 😍😍😍
من انشالله دارم میرم مشهد از امام رضا میخوام عزیزتو در پناه خودش حفظ کنه وسالم بهت برگردونه.انشالله ریشه داعش هرچه زودتر بخشکه.امین
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
2810