2777
2789
عنوان

کیا تیپ و قیافشون ب پولدارا میخوره اما ته جیبشون زااارت🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 82 پست
بابا من خانومم خو...مثلا یبار نوبت دکتر داشتم بعد وقتی رفتم مریضا جم شده بودن جلو مطب دکتر نیومده بو ...

وای بخدا منم ی تاپیک زده بودم قبلا اینکه همه فک میکنن دکترم ، چند بار رفتم متخصص دیدم بدو بدو منشی ها و دکترها جلو پام بلند شدن توی دلم گفتم یا خدا چی شده ، دیدم گفتن خانوم دکتر  شما از طزف سازمان قضا و دارو اومدی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بخدا منم ی تاپیک زده بودم قبلا اینکه همه فک میکنن دکترم ، چند بار رفتم متخصص دیدم بدو بدو منشی ه ...

کلی مشکلاتم داره مثلا هیچگاه بهم تخفیف نمیدم😢😐

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
هر کی ببینتم فکر میکنه فقیر ترینم   الان ۲۲سالمه و حدود صدمیلیون خودم پس انداز دارم بدون ...

خو چرا تیپ نمیزنییییی

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
هر کی ببینتم فکر میکنه فقیر ترینم   الان ۲۲سالمه و حدود صدمیلیون خودم پس انداز دارم بدون ...

چون معمولی می پوشم معمولی میکردم

کارای زیبایی کراتین و رنگ و کاشت و اینا ندارم گوشیم و خیلی بخرن پنج تومن 

منممم🌚😂 

کم میرم بازار ولی وقتی میرم جوری مانتو و شال میخرم با همه رنگ ست باشه ، یعنی بهترین شو میخرم  

رنگهای ملیح انتخاب میکنم از این به بعد 

آبی پاستیلی ، صورتی کم رنگ 

مثلا مانتو کتی سبز با شلوار کرم  

خو چرا تیپ نمیزنییییی

خب راحتم همینطوری 

معمولی بودنو دوست دارم

البته منم خییییلی پولدار نیستما

میخواستم بگم هرکی ببینتم فکر میکنه از نداریه ک ساده می‌گردم

ولی خب واقعا اینطور نیست

هدفمم بزرگتره میخام کار بزرگتری کنم

منممم🌚😂  کم میرم بازار ولی وقتی میرم جوری مانتو و شال میخرم با همه رنگ ست باشه ، یعنی بهترین ...

من رنگ کرم ک می‌پوشم همه فک میکنن تازه عروسم...البته فک کنم برا همه اینجوری باشه رنگ کرم 

منممم🌚😂  کم میرم بازار ولی وقتی میرم جوری مانتو و شال میخرم با همه رنگ ست باشه ، یعنی بهترین ...

والا من زیاد اهل خرید لباسم نیستم اکثرا هم میزارم آف بخورن میخرم ، هیچ عملی هم ندارم نمیدونم چرا همچین فک میکنن ، همه میگن اخلاقت یجوریه ادم فک میکنه تو پر قو بزرگ شدی

2810