2777
2789
عنوان

کیا تیپ و قیافشون ب پولدارا میخوره اما ته جیبشون زااارت🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 82 پست
هر کی ببینتم فکر میکنه فقیر ترینم   الان ۲۲سالمه و حدود صدمیلیون خودم پس انداز دارم بدون ...

چرا؟

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر قیافم همیشه کلاسرم میزارن دوبرابر بیشتر قیمت میگن بهم

ی مانتو مامانم داره لش و گشاد و زشته باش می‌ره جلو در میشینه میخام از این ب بعد اونو برا بازار موقع خرید بپوشم 😂🤣

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
دوستام بهم میگفتن باکلاسی میگفتم نهههههه منو میگیییین من؟؟؟؟؟ !!! 😂😂 خیلی خیلی هم سادم میرم بیرون ...

من ک هیچوقت روم نشد دوستامو دعوت کنم خونه آخه همه فک میکنن ما خیلی پولداریم ولی بیان و ببینن ضدحاله الله وکیلی 

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣
بابا من خانومم خو...مثلا یبار نوبت دکتر داشتم بعد وقتی رفتم مریضا جم شده بودن جلو مطب دکتر نیومده بو ...

یه دوستی دارم اونم مثل توعه انگار به شدت پولداره شبیه دانسجوای پزشکی هم هست 

رفتیم رستوران گارسون بهش میگفت خانم دکتر😂😂

میدونی چیه خانم دکتر از اسم کاربریت مشخصه خیلی پولداری

گفتم ک پولدار نیستم 😢😢😢

اما بقیه چیزا همه اوکی 🤍

اسی چ شکلی هستی؟؟ شاید فیسمون جوریه ک مردم اینجوری فک میکنن درموردمون

چن شب پیش بلیط داشتم خداییش سوار اتوبوس شدم سنگینی نگاه همه رو می‌فهمیدم راننده اتوبوس هم مدام خانم فلانی این ور خانم فلانی اون ور ....حالا آخر سر خاستم پیاده بشم گونی جا برنجی محسن ک مامانم برام پر وسیله کرده بود همه رو به باد داد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2810