2777
2789
عنوان

پسر جاریم یادگاری پدرمو شکوند 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون موقع اخم میکردی ناراحتیتو نشون میدادی یافوقش چندتاقطره اشک میریختی جلوشون که به جاریت بربخوره دیگه نیاد خونتون

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

عزیزم یکم ب آرامش خودت و بچه کوچیکت فکر کن معمولا مادرایی ک زیاد مهمان داری میکنن نمیتونن ب نوزادشون زیاد رسیدگی کنن و این اشتباهه پس یکاری کن بشین با خودت فکراتو کن خیلی منطقی راه حل پیدا کن با ناراحتی و غرغر مشکل حل نمیشه 

اینکارو کن

بار بعد خواستن بیان بگو ببخشید شرایطش ندارم یا هربهانه ای 

بار بعد هم همینطور 

بار بعد هم همینطور 

فقط سه بار پشت سر هم یادت نره پشت سر هم بهانه بیار و خیلی جدی و عذاب وجدان نگیر و خود خوری نکن ک ناراحت میشن یا هرچی اونا باید بترسن تو ناراحت شی لابد ب روت دیدن ک میان من بشخصه اگر جایی برم ک ب روش نبینم یا راحت نباشم نمیرم الانم اینکارو ک گفتم بکن

من بچه م که کوچیک بود هر جا می رفتیم یه سره دنبالش بودم نکنه باعث خسارت به دیگران بشه یه بار فقط یادم میاد بچه م تومهمونی یه وسیله تزئینی مال دختر صاحب خونه بود که خودش بهش داده بود از دستش افتاد و شکست از اون بزرگتر و بهترش رو براش گرفتم و هدیه دادم بشون البته آنها هم قبول نمی کردن من به اصرار دادم و کلی هم عذر خواهی کردم بابت اون اتفاق

والان من یه پسرم قوری دوستم رو شکوند براش گرفتم  حالا پسر همسایمون یه هواپیما بادکنکی داشت ترک ...

احسنت این شعور و تربیت شمارو نشون داده که جبران کردید واسش

این اومده شکونده هیچ

چه رویی داره بازم میاد خونشون

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

بگو من بچه کوچیک دارم وقتم اضافه بیارم میخوام بخوابم ، چه بی درک ،خیلی رو دادی بهشون 

من بچه خواهرشوهرم میاد خونمون اصلا نمیخندم تو روشون خواهرشوهرمم هی میگه بشینین 

من بچه م که کوچیک بود هر جا می رفتیم یه سره دنبالش بودم نکنه باعث خسارت به دیگران بشه یه بار فقط یاد ...

از من شکستن و هیچی جاش ندادن البته مهم نیستا ولی اینکه دوباره بچت  بیاری و تذکر ندی هربار تکرار بشه دیگه آدم باید طور دیگه برخورد کته

استارتر فک کنم توام مث خواهر من با همه رودرواسی داری من از کسی خوشم نیاد غیر مستقیم بهش میفهمونم ک اشتیاقی ب دیدنش ندارم 

اگه من جای تو بودم میگفتم وااای این یادگاری بود از ۶ سالگیم داشتمش چیکارکردی من میرفتم تو خودم هر چند دقیقه یه بار با ناراحتی و عصبانیت به تیکه های شکستش نگا میکردم ک بفهمن خیلی ناراحتم و از ترس خرابکاری مجدد بچه هاشون دیگه نمیومدن

از من شکستن و هیچی جاش ندادن البته مهم نیستا ولی اینکه دوباره بچت  بیاری و تذکر ندی هربار تکرار ...

اصلا ب بچش ی حرف کوچولو هن نگف تازه اون یکی کارش نیس ریده بود تو اتاق پسرم تخت پسرمو جیش کرده بود 😥😢😢😢😢

استارتر فک کنم توام مث خواهر من با همه رودرواسی داری من از کسی خوشم نیاد غیر مستقیم بهش میفهمونم ک ا ...

والله من اون ادمی نیستم ک قلب بشکونم و چیزی نگفتم سکوت کردم ولی بقران اونقدر گریه کردم اون برا من از هر چیزی بیستر ارزش داشت اونو پدرم از آلمان اوره بود تو روسیخ نگه داشته بودیم خونمون اورده بودم ایران ک این شد 😭😭😭تازه غیر اونم ریده ب تخت خواب پسرم تو اتاقش 😭😭😭