2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست
فدای قلب مهربونت اجی جونم

قربونت برم عزیز دلمی به خودت سختی نده هماتوم چیز خاصی نیست تو این دوره زمونه استراحت کن جذب میشه اصلا چیز خاصی نیست الان تو ۷۰ درصد بارداریا هماتوم هست بشین پاتو دراز کن از وجود نی نی تو دلت لذت ببر 

خدایا دستمو بگیر….🖤
انشاالله سالم و سلامت دنیا میاد غصه نخور بعدا که دنیا اومدن این گریه هات رو بچه اثر منفی میذاره و خد ...

الان بهترم اون روز ک تاپیک زدم خیلی بیقرار و افسرده بودم 

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب اعصابت مسلط باش من انقد گریه زاری کردم بعد از تولد پسرم۶ماه اسیر بودم

خدا رحم کنه ب من

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

اولا که خدا برات حفظش کنه، انقدر انرژی منفی نده بعدم بارداری برای یه عده واقعا سخت میگذره علاوه بر چیزایی که گفتی من کهیر بارداری گرفتم، کیسه صفرام پر شد. چربی خونم به ۴۵۰ رسید .. اوووو داستان ها داشتم صبور باش این روزا هم میگذره و گل دخترت و به سلامت بغل میگیری

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ای خدا پس قراره خیلی زیبا بشه این توله ی ما🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره چون من تجربه کردم و اینکه خانمایی که ویار  دارن  در عوض بارداری سالمی دارن 

روزی که زایمان میکنی انکار نه انگار ، حالت خوب خوب میشی و همه چی هوس میکنی و اشتهات زیاد 😅

میگذره و امیدوارم بهد هفته ۱۶ این تهوع فروکش میکنه 

خیلی ها اوج ویارشون از هفته ۱۶ کم میشه ‌و کم کم از بین میره

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
فردا میرم تو ۱۶عزیزم متاسفانه هیچی حالمو خوب نمیکنه اب  هم تازگیا میخورم میارم بالا.چون قرص و ...

اب زیاد نخور معده رو سنگین میکنه یهو بالا میاری بذاروکنارت یه قلپ یه قلپ بخور دیگه چاره ایی نیست کم کم خودت دستت میاد چی یکم حالتو بهتر میکنه

در ضمن تبریک میگم آن شالله به سلامتی زایمان کنی

هدی بارداری سالم  وای چقدر آرام نشسته قربونش برم😍😍 ببین فقط استرس نداشته باش او وروجک خودش بزرگ میشه برا یبوست برو دکتر بگو شربت انجیر بت بده

درخواست دوستی ندین حتی برای سوال پرسیدن .ممنون
چرا از دستش دادی؟

ریه هاش مشکل داش

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
بچه ها برام دعا کنید با گریه مینویسم افسردگی گرفتم احتمالا دلم برا بچم میسوزه فقط  من ب درک ...

اون جاش تخت تخته تو به فکر خودت باش اون خوبه گلم

درخواست دوستی ندین حتی برای سوال پرسیدن .ممنون