2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه کارخوب وعالی داشته باشم،بادرآمدخوب

خودم وبرادرم یه ازدواج درست وعالی کرده باشیم.

لطفابرامون دعاکنین،من به حرف نمیگم ۱۸سال تمام توزندگیمون سختی کشیدیم،هرکسی جای مابوداززمین وزمان میبرید،خواهش میکنم تواین شبای عزیزبرامون دعاکنین تایه گوشه ازاین سختی ها جبران بشه.

آرزوهایم خونه دارشدمون بچه ام حرف بزنه تشنج اش خوب بشه پیش فعالیش ازبین بده آروم بشه پیش دبستانی اش به خیروخوشی تموم بشه شوهرم سرکارش رسمی بشه ی خونه تواستان بهش بدن وام که شوهرم پیگیری دست بیادماشین مون عوض کنیم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خیلی دلم شکسته خیلی....برام دعا کنید که روحم قوی بشه وعزت نفسم زیاد شه .....دعا کنید خونمونو درست کنیم رزق و روزی خونمون زیاد شه...یه شغل خوب با در آمد خوب هم گیرم بیاد.....لایک کنید منم دعاتون میکنم و صلوات میفرستم ❤️

مامان بشم بشینه تو پذایریی خونه سازی کنه من نگاش کنم ضعف کنم🥺

اانشاءالله عزیزم دم غروب وقت افطارها میکنم شماهم ی پولی حتی اگه دوهزارتومان باشه بزارلای قرآن ی چیزی وه بچه رادوست دارن نذرکن که سال دیگه بابچه ات میری هیئت میدی منم چهارسال پیش انجام دادم امام علی خودش لطف کرمش  اینقدرزیادهست که بچه بهتون میده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حتما عزیزم چشم انشالله خودش بهم نظری کنه درمونده شدم

خدانکنه به دل خونین ام النبین حاجت هرکسی بچه میخوادبهش بده