2777
2789
عنوان

میخوام عکس چت بذارم میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 77 پست
مثل اکسیژنم شده سواد رابطه رو چطوری یاد بگیرمامپول نیست که تزریق کنمنمیدونم تغییر چطوریه

هر چیزی سختی خودشو داره !

این همه کانال این همه مطالب هست رایگان یاد میدن 

چندتا کانال مفید و آموزنده دنبال کن به کارت میان 🤌🏿

میخوای به خودم آیدی بده یا بگو من آیدی بدم برات میفرستم ولی باید پیگیرش باشی حتما 

نمیدونم اینجا میشه فرستاد یا نه به صورت لینکی چیزی 

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیاد نفهمیدم چی میگی جمله ی دومت😑اگه منظورت اینه پسره پروو شده باشه و از دختر خبری نشه بازم ازش خبر ...

منظورشون همین بود که گفتین

پسره میدونه که دختره دوسش داره

وقتب دختره پیام نمیده

ایا پسره پیگیرش میشه

خب این سوالا طبیعتا جواب مشخصی نداره شخص به شخص فرق میکنه

یکی از راهای اینکه بفهمی طرف واقن واست ارزش قائل هست یا نه همینهربطی نداره که پررو شده یا نه اگه دخت ...

اگه پسر چند بار رفته باشه طرف دختر و پسر کلا منطقی باشه و بخواد رابطه ۵۰ ۵۰ باشه دیگه همش نمیره طرف دختر انتظار داره دخترم بره درسته؟

اصلا مدل حرف زدنت یجوریه انگار خیلی ضعیفی و میری رو مخ خیلی مظلومی تازه گیرم میدی با لحن آروم اینجور ...

با احترام باهاش حرف میزنم حتی سعی میکنم تو نگم

شاید برای همین چنین وایبی گرفتین

منظورشون همین بود که گفتینپسره میدونه که دختره دوسش دارهوقتب دختره پیام نمیدهایا پسره پیگیرش میشهخب ...

اتفاقا جواب مشخصه اگه پسری دختری رو دوس داشته باشه به هر بهونه ای حالا یه خبری ازش میگیره وقتی ببینه اون سکوت کرده

اگرم نه که از خدا خواسته دیگه سراغی نمیگیره

آخره صبر سبزه🌱
اگه پسر چند بار رفته باشه طرف دختر و پسر کلا منطقی باشه و بخواد رابطه ۵۰ ۵۰ باشه دیگه همش نمیره طرف ...

آره خب ببین خیلی پسرا اینجورین در واقع من میگم عزت نفس دارن آویزون نیستن 

هرچیزی باید در حد تعادل باشه هم دختر سمت پسر بره و هم برعکس

آخره صبر سبزه🌱
اگه پسر چند بار رفته باشه طرف دختر و پسر کلا منطقی باشه و بخواد رابطه ۵۰ ۵۰ باشه دیگه همش نمیره طرف ...

این پسره هم دقیقا همینطوریه 50 50 عه

یعنی اگه من بلاکش کنم دیگه دنبالم نمیاد