2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 60 پست

دقیقا مثل دختر منه.منتها دختر من ۴ سالشه. 

فوث العاده باهوش دعواش میکتی بجای ناراحتی میخنده و مسخره میکنه.بازیگوش.کنجکاو. سربه هوا. اصلا گوش بحرفت نمیده.اما وقتی صحبت میکنه متوجه میشم هرچی گفتم دو توذهنش داره و خلاصه با کلمات جامعتری نسبت به منو باباش حرف میزنه.اما اصلا حرف گوش نمیده.کاملا هم شلخته. 🤒😪😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعواش کردی، سختگیری کردی، اینجوری شده

یادمه یکی دو سال پیش راجب همین مشکل با روانشناس صحبت میکردم. 

جوویدن ناخن نشونه استرسه، استرس از درس، از مامان، از بابا، میترسه دعواش کنید بزنیدش یا سرش داد بکشید. همون لحظه هم ن، در طول روز ناخن میجوعه. 

خندیدن هم یعنی معنی کامل تنبیه و تشویق و دعوا رو نفهمیده. 

کمترین چیزی ک راجبش اطلاعات دارن مادر پدرا همینه. 

قبل از بچه دار شدن کلی دوره باید ببینیم ک بفهمیم چ رفتاری داشته باشیم با بچه اگر چنین مشکلایی داشته باشن. 

روانشناس و روانپزشک ب من گفتن این نشونه تنبیه غلطه. 

مثل کتک، داد، دعوا، یا چیزای دیگ... 

یا شوخی های بد، 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
شیطونه خیلی همش تو خونه راه میره و اصلا نمی خواد بشینه اگه فیلم خاصی رو دوست داشته باشه می شینه یا ...

احتمالا بیش فعال باشه ولی یه روانشناس ببر تست بگیره ازش حین مشق توجه میکنه؟

درمورد بیش فعالی مطالعه کن اگه شک کردی حتما ببر تست بگیر ازش دخترت

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
دختر منم تو اون مجموعه روانشناسی که میبردم تست هوش پیشرفته گرفتن گفتن باهوشه و خودشون میگفتن که فکر ...

به ماورا اعتقاد داری؟ 

شاید ی موجود ماورایی کنارشه اخه یکم غیر عادیه

شیطونه خیلی همش تو خونه راه میره و اصلا نمی خواد بشینه اگه فیلم خاصی رو دوست داشته باشه می شینه یا ...

ببین دختر من میپره.خیلی راه میره. دقیقا رفتارای دخترای شمارو داره. خسته شدم. چیکار کنم

دختر منم تو اون مجموعه روانشناسی که میبردم تست هوش پیشرفته گرفتن گفتن باهوشه و خودشون میگفتن که فکر ...

عزیزم خب خنده عصبی ممکنه داشته باشه از استرس یا ترس یا ناراحتی زیاد ممکنه ادما بخندن عادیه

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
بله جلب توجه که از کوچیکی همش داشت!!!

پس علت رفتارهاش  همینه 

فقط باید از یه متخصص بپرسی که برای رفع این مشکل بهش بیشتر توجه کنی یا بی توجهی کنی تا از سرش بیفته؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
ببین دختر من میپره.خیلی راه میره. دقیقا رفتارای دخترای شمارو داره. خسته شدم. چیکار کنم

عزیزم ایشون خودشون نمیدونن چیکار کنن. 

بچه 4 ساله طبعیه شیطونی کنه. 

با دعوای نابجا هم بدتر میشه 

سر شیطونی اصلا دعوا نمیکنن ک 

شاید بیش فعال باشه، ک اونم باید حتما روانپزشک ببرید

اما ی روانپزشک خوب و حرفه ای. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
ترسو هست خیلی و اینکه بله کنجکاوم هست خیلی هم علاقه به کتابای علمی داره

چرا ترسوعه؟

از چی میترسه؟ 

ترسوندینش از چیزی؟؟