2777
2789
عنوان

رفتارای عجیب دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 60 پست
اینا برا کلاس اوله حالا الان کلاس چهارمه دائم ناخن می جوه و این خیلی شدید رو مخ ما هست حتی گاهی ...

احتمالا اضطراب داره اونم شدید.ببر روانشناس کودک.ببین بازی درمانی به سنش میخوره یا نه.روانشناس کودک میدونه خودش چیکار کنه.اما نه پیش هرکسی.معروف تریت شهرتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترمنم 5سالشه سرهرموضوع پیش پاافتاده ای گریه میکنه.اگه تو بازی برنده نشه قهرمیکنه وگریه میکنه.اگه کوچکترین حرفی بهش بزنیم گریه میکنه

دخترباهوش منظم حرف گوش کن وفوق العاده مهربونیم هست

بنظرتون چرا اینطوره؟اعصابم دیگه از گریه هاش و قهرکردناش داغونه

دختر منم تو اون مجموعه روانشناسی که میبردم تست هوش پیشرفته گرفتن گفتن باهوشه و خودشون میگفتن که فکر نمی کردن هوشش اینقدر باشه

الان مثلا سر کلاس مگس اومده بوده

خیلی از مگس می ترسه

بعد کل کلاسو ریخته بوده به هم

بعد که معلم دعوا میکنه و می ندازش بیرون می خندنه بجا اینکه ناراحت بشه

بعد میره دفتر اونجا هم کلی می خنده

خلاصه ناظم تماس گرفت و گفت دخترتون بجا ناراحتی داره بلند بلند می خنده!!!!

فرداش هم پدرشو خواستن و معلم گفته بود هر موقع دعوا می کنم می خنده و اصلا نارحت نمیشه!!!!

احتمالا صفراوی یا دمویه.اگر پیش طبیب سنتی یا اسلامی ببری تشخیص میدن.یه مقدار سبک تغذیشو درست کنی به مرور بهترمیشه ان شاالله.البته نحوه رفتارشما و همسرتون باهاش رو هم بازبینی کنید شاید بعضی وقتا اذیت بشه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

ترسو هست خیلی و اینکه بله کنجکاوم هست خیلی هم علاقه به کتابای علمی داره

ببین من استرس یا حالم بد باشه متاسفانه ناخن میجویدم  از بچگی و خیلیم عادت بدیه ممکنه از ترس داشتنش ناخن میجوه

کنجکاویشو کنترل کن.و تو راه های که برای پیشرفتش هست خرج بشه  دخترت بچه باهوشیه

درمورد بیش فعالی عزیزم دخترت انرژی زیادی داره؟با خوردن کاکائو یا چیزایی که کافیین داره انرژیش چند برابر میشه؟خلاصه میتونه اروم بشینه توجه کنه یا نه دائم سر به هواست؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
ببین من استرس یا حالم بد باشه متاسفانه ناخن میجویدم  از بچگی و خیلیم عادت بدیه ممکنه از ترس داش ...

شیطونه خیلی

همش تو خونه راه میره و اصلا نمی خواد بشینه

اگه فیلم خاصی رو دوست داشته باشه می شینه یا مشق داشته باشه

اما جدیدا چیزی که نگرانم می کنه اینه که خیلی وقتا عادی راه نمیره و یه مقدار رو پنجه راه میره

و اینکه یه چند ماهیه همش از این مبل میره رو اون مبل رو زمین راه میره ها،بعدشم تو این حالت دستشو خیلی تکون میده

این حالت تو مخ باباشم رفته

ده بار میگیم بشین تا بتونه خودشو کنترل کنه و بشینه