2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست
سلام عزیزم نه چیز جدیدی اضافه نشدهپس یعنی فعلا فقط واسه دی پیام دادن؟بهمن و اسفند چی؟

هنوزبرادی ندادن  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاموا یعنی واسه کل متقاضیای زمستون هم یکجا نمیفرستن؟تفکیک میکنن دی و بهمن و اسفند؟بعد فکر کنم پیش فر ...

گفتن دومرحله میفرستن امادیدی که حرفاشون عوض میکنن واحتمالاهم پیش فروش هم سه ماهه میفرستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
این پولای اضافه از حروم هم حروم تره آخه گرون بشه ها ولی دیگه انقدر که نه.....دیگه به حلال حروم اعتقا ...

براشناپیامک دی اومده بود؟

سلام. از فاکتور شدن تا تحویل معمولا چند روز طول میکشه؟

معمولا14تا21روز

براشناپیامک دی اومده بود؟

نه عزیزم ما آخر بهمن هستیم نمیدونم باید چیکار کنیم چون همزمان یه مسئله مالیه دیگه وسطه که خیلیم مهمه گیر کردیم ما گرونی رو حساب کرده بودیم ولی دیگه نه انقدر...چطور مگه؟مگه پیامکای دی رو فرستادن؟

نه عزیزم ما آخر بهمن هستیم نمیدونم باید چیکار کنیم چون همزمان یه مسئله مالیه دیگه وسطه که خیلیم مهمه ...

یکی ازبچه هابراش پیامک اومده بودنمیدونم کی بود

@مرواریدبنفش۲   سلام عزیزم من برات پرسیدم گفتن ازشمابه قیمت قبل حساب میشه 

نه عزیزم ما آخر بهمن هستیم نمیدونم باید چیکار کنیم چون همزمان یه مسئله مالیه دیگه وسطه که خیلیم مهمه ...

برای یکی ازبچه هاتکمیل وجه اومده بودبراش من فکرکردم شمابودی😞 متاسفانه اصلاافزایشش  طوری بودکه هیچ کس باورش نمیشه

یکی ازبچه هابراش پیامک اومده بودنمیدونم کی بود

سلام کاموا فکر کنم این پیاما که میگفتن واسه کسایی باشه که قبلا نصف پولشونو دادن اره؟

واسه ما فکر میکنی کی پیام میاد؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
برای یکی ازبچه هاتکمیل وجه اومده بودبراش من فکرکردم شمابودی😞 متاسفانه اصلاافزایشش طوری بودکه هیچ ک ...

سلام عزیزم

من واسه دنا اتومات الویت پاییز که قیمت کلش 701تومن بود

به صورت پیش فروش351تومن ریختم

حالا شما میدونید تکمیل وجه ام حدودا چقدر باید جور کنم و کی پیامش میاد؟

2810