2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301475 بازدید | 20331 پست

این پولای اضافه از حروم هم حروم تره آخه گرون بشه ها ولی دیگه انقدر که نه.....دیگه به حلال حروم اعتقادی ندارم اگه بود که این طور نمیشد دارم میبینم هر کی بهش اعتقاد داره بدبخته و هر کی حروم‌میخوره خوشبخت و سالمه.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونم منم تو همین وضعم چقدر خانواده ها با این امید پول جمع کردن راحت بااین افزایش قیمت کنسل میشهحق ...

صبح به پسرم میگم یه قهوه درست میکنی میگفت  مامان تویه پارچ قهوه نیازداری بودبه ابجیش میگفت امروز دم پرمامان نیاخیلی عصبانیه  دیشب یکی برام پست گذاشته کاموا شنیدم ماشین افزایش داره من حتی حلقه ازدواجم فروختم 6ماهه گوشت  ومیوه حذف کردم  دگه چکارکنم بااین افزایش نمیدونستم چی بنویسم براش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اخه ۲۰۰تومنیا ۱۵۰ گرون کرده خیلی بده اینجوری کم موند گریه کنم

ایرانخودرومردادافزایش دادبازگرون کرد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام خریدماشین برامردم رویاشدهبله هنوزمالیات وکوفت وزهرمارم بهش اضافه میکنن

سلام عزیزم خوبی

ماشین ما ۲۷۰ کلاس ۶۰۰۲۲ هست

قیمت تمام شده ی قبلی برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون بود.

من الان تو اون لیستی که فرستادی ندیدم قیمت جدید این ماشینو.

میتونی لطف کنی ببینی ۲۰۷ کلاس ۶۰۰۲۲ چقدر افزایش خورده؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبیماشین ما ۲۷۰ کلاس ۶۰۰۲۲ هستقیمت تمام شده ی قبلی برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون بود.من الا ...

انقدر که عصبی شدم مدل ماشینو اشتباه نوشتم

۲۰۷ دستی،کلاس ۶۰۰۲۲

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
@ساراگل20

عزیزم قیمت ها شدیداً افزایش یافت

۲۰۷ اتومات شد ۶۷۰ میلیون.  هفتاد میلیون گرون شد

تارا اتومات شد ۷۶۰ میلیون. شصت میلیون گرون شد

نتیجه رای به فیلترینگ  نه واردات آزاد شد خودرو هم گران شد . 

سلام عزیزم خوبیماشین ما ۲۷۰ کلاس ۶۰۰۲۲ هستقیمت تمام شده ی قبلی برای مصرف کننده ۵۰۸ میلیون بود.من الا ...

سلام قربونت مگردومی تولیست ماشین شمانیست؟ فرمان هیدرولیک سقف فلز ترمزعقب کاسه ای

من لیست آبان ایرانخودرو رو دیدم تغییری نداشته

درست دیدید این لیست جدید محصولات درب کارخونه هست هنوزافزایشااعمال نشدن بیاد روسایت ایرانخودرو اگرتاریخ بخشنامه بخونید 27بود

2810