2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302230 بازدید | 20378 پست
وایی یعنی ۲۰۷اتومات رو بیخیال بشم؟!

این پست اشتباهی شده  برامهسادرموردشاهین میخواستم بنویسم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم کوییک باید پلاک فعال نداشته باشی؟وادا من مامانم ماشینش قدیمیه میخام کوییک صفر بگیره ولی الان پ ...

صبح شرایطش خوندم امابخدایادم نیست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این پست اشتباهی شده برامهسادرموردشاهین میخواستم بنویسم

فدات عزیزم ممنونم خیلی زحمت میدم بهت

ولی کاش میدونستم مبلغدومی رو دقیقا کی بخوان

و اینکه من مشکی زدم میگن فروشش خوب نیست؟؟؟

فدات عزیزم ممنونم خیلی زحمت میدم بهتولی کاش میدونستم مبلغدومی رو دقیقا کی بخوانو اینکه من مشکی زدم م ...

الان. مغزم ارورمیده  کی گفته بعضی ماشینامشکیشون بهترمیبرن مثلا207مشکی خیلی نازه  تنهادلیل مشکی میگن کثیفی زودنشون میده شهرهای گرم نوربیشترجذب میکنن 

فدات عزیزم ممنونم خیلی زحمت میدم بهتولی کاش میدونستم مبلغدومی رو دقیقا کی بخوانو اینکه من مشکی زدم م ...

صبح حرف میزنیم

الان. مغزم ارورمیده کی گفته بعضی ماشینامشکیشون بهترمیبرن مثلا207مشکی خیلی نازه تنهادلیل مشکی میگن ...

پس عوض نکنم رنگش رو آره 

والا یه بنده خدا گفت 

من میخام بفروشم از کارخونه گرفتمش بخاطر همبن گفتم مشکی نمونه رو دستم

پس عوض نکنم رنگش رو آره والا یه بنده خدا گفت من میخام بفروشم از کارخونه گرفتمش بخاطر همبن گفتم مشکی ...

207روهوامیزنن خیالت راحت 

۲۰۷ هاچ بک فرمان هیدرولیک

207 چند مدل داره

ازش دقیقش رو بپرس و تو نت سرچ کن قیمت محصولات ایران خودرو کارخانه و بازار

سایت ایران جیب رو ببین تفاوت قیمتارو متوجه میشی

مثلا من خودم ماه پیش واسم پیام تبدیل به ۲۰۷ موتور tu5 اومد

اول میخواستم پول بریزم‌‌ بعد دیدم ۲۰۷ دستی سقف فلزه بیخیالش شدم.. چون ۲۰۷ دستی پانا هم داریم ارتقایافته هم هست اون رو بورس تره

مال شما هم حتی ممکنه ۲۰۷ موتور tu3 باشه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...