2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303371 بازدید | 20464 پست
اگر مبلغی اضافه داری اردیبهشت یه ماشین دیگه هم ثبت نام کن من انشاالله اینکارو میکنم

منم ایشاله میخوام همینکاروبکنم...البته همه چی به این نوبت دهی بستگی داره...یعنی کل برنامه زندگیم به این بستگی داره...😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرتون خوبه ادم با کسی شریکی بنویسه و در پایان ماشینو بفروشیم پولشو نصف کنیم؟

من اصلاشریکی چیزی رودوستندارم....البته شایدطرف مقابل شما اخلاقیاتشون برای شراکت اکی باشه...ولی من شراکت دوستدارم... 

منکه خوندم برای ایرانخودرو نبودش رفع مسدودی....بعدم اونایی که نوبتشون ازمهر ماه به اونوره پولشون بار ...

نه دیگه فکر کنم واسه همه رفع مسدودی کنن

بعدم گفتن مخصوصا کسایی که‌ بالای سه ماه هست تحویل ماشینشون

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
منکه خوندم برای ایرانخودرو نبودش رفع مسدودی....بعدم اونایی که نوبتشون ازمهر ماه به اونوره پولشون بار ...

وای مطمئنی اینو؟

یعنی مثلا من یکساله دربیام پیش پرداخت ازم نمیگیرن؟

چه خوب میشه اینجوری😥

منم ایشاله میخوام همینکاروبکنم...البته همه چی به این نوبت دهی بستگی داره...یعنی کل برنامه زندگیم به ...

برای من نوبت دهیش خیلی مهم نیست

فقط خداکنه پیش پرداخت نخوان اینجوری برنامه هام بهم میریزه

۲۰۶ خیلللی خوبه خیلی دوست دارم اگر نبود منم از محصولات سایپا مینویسم

منم همه ی زندگی امسالم به اینا بستگی داره یعنی هرکاری میخوام بکنم میگم نه فعلا صبر کن بذار ببینیم این چی میشه😂

خیلیییییی خیلیییی نامردن چه سودی کردن این بانکا این همه پول گرفتن نه سود دادن نه قراره وام بدن💔

اره خیلی زیاد

اخه جالبش اینه مهر بمن مسیج داد گفت مشتریایی که میخوان ماشین ثبت نام کنن بذار بانک ما مسدودی براشون امتیاز حساب میشه ولی حتی ۱۰۰ هزارتومنم معدل حساب من بالا نرفته

یعنی کل پول رو همون اول نمیخوان؟! موقع تحویل ماشین میدید؟

ببین عزیزم هیچی قطعی مشخص نیست

اما روال قبل اینجوری بوده کسی که سه ماهه دربیاد باید دوهفته بعد کل پول رو پر کنه

کسی هم که یکساله اس پیش پرداخت میگرفتن 

اما من امیدوارم اگر یکساله بود پیش پرداخت نگیرن😅

ببین عزیزم هیچی قطعی مشخص نیست اما روال قبل اینجوری بوده کسی که سه ماهه دربیاد باید دوهفته بعد کل پ ...

خب چ کاری حالت عادی بذارم مردم قرعه کشیشون رو ثبت نام بکنن این همه لقمه رو دور سرشون میچرخونن