2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 303344 بازدید | 20461 پست
نهههه🥲 ولی خب از لحاظ زمان برای پول جور کردن خوبه

من میخوام ماشین فعلیمو بفروشم پولشو بریزم

واسم فرقی نمیکنه ولی خب زودتر بدن هم خیلی عالیه 😍😍

بعد یه چیزی هم تهش واسم میمونه

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منطقا درسته فک کن مثلن بیان برای ثبت نامیای اسفند، تارا رو تا یکسال نوبت بدن. بعد ازون طرف برای ثبت ...

اره 

شایدم مثلا ایران خودرو باشه ولی با ماشینای محدود

تو نت خوندم انگار مرحله بعدی ۱۶ اردیبهشت شروع میشه

چه خوب  من یه ماشین مدل پایین دارم خیلی خرج رو دستم گذاشته میتونم بفروشم ثبت نام کنم فقط نمی‌د ...

اگه میتونی پولو جور کنی، بدون فروختن ماشینت ثبت نام کن. یا به اسم شوهرت ثبت نام کن.

یا ماشین فعلی رو بزن به نام همسرت، بعد به اسم خودت ثبت نام کن. بستگی به خودتون داره

وای من روش حساب کرده بودم برا پلن بعدیم💔🧘‍♀️

حالا از بانک بپرس شاید بانک شما فرق کنه

مال من چون قرض الحسنه هم هست شاید بخاطر همینه

امیدم به بعد از رفع مسدودیه الان

منم پلن داشتم گفتم یه وام هرچند کم هم بگیرم باهاش یه تیکه طلا بگیرم

بعد اینکه میگن امروز اون ۱۰۰ تومن ازاد میشه چطوری میشه یعنی؟ من اخرش نفهمیدم خب اگه ماشینو میدن دی ...

منکه خوندم برای ایرانخودرو نبودش رفع مسدودی....بعدم اونایی که نوبتشون ازمهر ماه به اونوره پولشون بارعایت نوبتشون ازادمیشه تاموقع تحویل ماشین همشوکامل واریز شه