2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 315049 بازدید | 21251 پست

سلام خانم ثبت نام جدیدایرانخودروشروع شداز۲۹اذرمبلغ ۳۰۰میلیون بایدوکالتی کنید افرادعادی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان الان وقتی پیس فروش و ما باید ۲۹۷ بدیم تا سال بعد حالا برای این ۴ .۵ ماه سود مشارکت داره یا ...

توبرگه قراردادچک کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم بالاخره بعد از چهل دقیقه موفق شدم به کارشناس وصل بشم ولی هرچی گفتم قبول نکرد گفت هنوز ما برای پ ...

شکرخوردخودبخشنامه هاهستن زده مرحله اول زمستان مرحله دوم ومرحله سوم  امامنم پرسیدم گفتن میاد چندروزدگه امابرااینکه زودبه کارشناس وصل شی از۷ونیم به بعدتماس بگیر

@کامواصورتی سلام عزیزم صبح بخیرالان تو سایت ایران خودرو دیدم ثبت نام جدید میزاره واسه پیش فروش ۱۴۰۴ ...

هی دخترمیخوای کاربریتوبترکونی؟بله ثبت نام جدیداز۲۹شروع میشه

فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش سه محصول ایران‌خودرو اعلام شد

🔹ایران‌ خودرو در طرح فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش سه محصول تارا، سورن‌ پلاس و دنا پلاس دستی را با موعد تحویل فروردین سال 1404 و بعد از آن عرضه می‌کند.

🔹این طرح شامل سه گروه جوانی جمعیت، خودروهای فرسوده و متقاضیان عادی است

🔹متقاضیان عادی باید از روز چهارشنبه 21 آذر ماه لغایت 29 آذر ماه مبلغ 300 میلیون تومان نزد بانک‌های عامل وکالتی نمایند. سایر گروه ها نیازی به حساب وکالتی ندارند.

🔹سایر شرایط و مراحل ثبت نام بزودی اعلام می گردد.

کاموا جان آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب

اگربشه هفته اینده خودم میرم شرکت حضوری برات سراغ میگیرم 

فروش فوق‌العاده و پیش‌فروش سه محصول ایران‌خودرو اعلام شد🔹ایران‌ خودرو در طرح فروش فوق‌العاده و پیش‌ ...

سلام عزیزم

این یکی دیگه درسته؟

قرعه کشی یا به همه تحویل میدن؟

من گواهینامه ندارم میتونم ثبت نام کنم؟

و اینکه بنظرتون مثل دفعه قبل بانکا ۱۰۰ میلیون وام کمکی میدن؟آخه ۳۰۰ تومن خیلی زیاده

ببخشید سوالام زیاد بود

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
سلام عزیزماین یکی دیگه درسته؟قرعه کشی یا به همه تحویل میدن؟من گواهینامه ندارم میتونم ثبت نام کنم؟و ا ...

شمامیتونی ثبت نام کنی  براپول نمیدونم بانکاچکارکنن چون ازصبح شروع میشه  ومینویسی شانسیه مثلا۱۰۰۰تاماشینه  ۱۵۰۰تاشرکت کننده به ۱۰۰۰نفرمیدن بقیه حذف میشن 

شمامیتونی ثبت نام کنی براپول نمیدونم بانکاچکارکنن چون ازصبح شروع میشه ومینویسی شانسیه مثلا۱۰۰۰تاما ...

مرسی عزیزم

پس همون قرعه کشی طوریه

من فکر کردم به همه میرسه):

بعد بنظرت فرق داره روزای اول ثبت نام کنیم یا آخر؟

آخه من سود روزشمار پولمو میگیرم،میگم بذار بمونه همون روزای آخر بذارمش تو حسابم

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مرسی عزیزمپس همون قرعه کشی طوریهمن فکر کردم به همه میرسه):بعد بنظرت فرق داره روزای اول ثبت نام کنیم ...

نه اعلام کرده فرقی نداره کی وکالتی کنی