2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 315199 بازدید | 21254 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان مرحله دوم زدم توروخدا کاموا میشه اینو دقیق بگی تا بهمن میدن؟؟؟

انشالله اما۲۲بهمن به بعدبهت بدن بنفعته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم شما میدونین شاهین تا کی تکمیل ظرفیت میشه؟ منتظر وامم برای پرداخت وجه، امروز دیدم مرداد ماه رو ...

سلام عزیزم گفتن دیرتربریزنوبتت دیرمیشه تادیروزابان بودیعنی تاابان اینده طرفیت پرشده بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم شما میدونین شاهین تا کی تکمیل ظرفیت میشه؟ منتظر وامم برای پرداخت وجه، امروز دیدم مرداد ماه رو ...

سلام عزیزم گفتن دیرتربریزنوبتت دیرمیشه تادیروزابان بودیعنی تاابان اینده طرفیت پرشده بود

مرسی فدات شم نگفتن کدوم ماشین هاقراره فروش فوری باشن؟مثلاکوییک احتمالاباشه

کوییک احتمالش هست اماشاهین واطلس نه میدونی الان زیادتفاوت قیمتی بابازارنیست فکرکن یکماه دگه بذارن تاماشینوبهت بدن میشه ۴ماه خواب پولت مبلغی که بازاربالاتره میشه

مرسی فدات شم نگفتن کدوم ماشین هاقراره فروش فوری باشن؟مثلاکوییک احتمالاباشه

کوییک احتمالش هست اماشاهین واطلس نه میدونی الان زیادتفاوت قیمتی بابازارنیست فکرکن یکماه دگه بذارن تاماشینوبهت بدن میشه ۴ماه خواب پولت مبلغی که بازاربالاتره میشه

مدل ۴۰۴ میشه؟بخاطر اون میگی؟بالاخره کی میدن؟۲۲بهمن به بعد هم بدن منظور تا اسفند میدن؟نمیخام بمونه بع ...

اره عزیزم نه دگه انشالله به بعدعیدنمیرسه

مرسی عزیزم لطف کردی، آره الان تو سایت دیدم آبان و آذر مونده فقط 😓 با این شرایط فکر کنم منطقی نباشه ثبت نامش، مگه نه؟

سلام کاموا جون شما میدونی قیمت حواله سورن دوگانه چنده؟

نه عزیر