2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301526 بازدید | 20341 پست
سورن تو کار خانه شده ۵۱۵ میلیون پس بازار آزاد چقدره ؟؟؟؟

کازخونه بیشترشده از515 توبازارم خوب بالطبع بالامیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروقت شنیدی چیزی تکذیب کردن مطمئن شو اتفاق می افته

دقیقااحتمالابنزین هم گرون کنن که پشت سرهم تکذیب میکنند

کامواجان الان که افزایش قیمت دادن سایپادیگه پشت سرهم میزاره؟سایناوکوییک یانه دیگه زورمون به شاهین واطلس نرسه احتمالا😞

عزیزم تایید شده این ؟

عکساگذاشتم اره امااین قیمت درب کارخونه هست هنوزمبلغی اضافه میشه برای مصرف کننده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دقیقااحتمالابنزین هم گرون کنن که پشت سرهم تکذیب میکنندکامواجان الان که افزایش قیمت دادن سایپادیگه پش ...

آره میذارن منم دیروزدیدم گفتم دگه کی زورش میرسه ایناروبخره خدایی مردم تائه ذره پس انداز میکنن ماشین بخرن ماشین گرون میشه

کاموا جان عزیزم به نظرت شاهین ۶۰۰کارخانه به صرفه هست؟

اگربیرون میشدارزونتربخری نه امادگه توبازارم گرون میشه البته چندروز خیلی میکشن بالابهترمیشه وگفتن چندروزدگه پیامکای دی میفرستن

به نظرت تارا دستی تو بازار چند میشه؟ الان کارخونه شده ۷۸۰ بازار که ۸۴۰ هست امروز

قیمتاتاییدبشن میره بالاتر

پیش فروشا که نصفه مبلغ رو ریختن هم با قیمت جدید باید تکمیل وجه کنن؟موعد تحویل بهمن

سایپاهستی؟

مگه تایید نشده ؟

این قیمت درب کارخونه هست هنوزبهش اضافه میشه قیمت اصلی اعلام نشده

نه تارا دستی پرسیدم گفتن ۵۰ درصد افزایش قیمت

اگراشتباه نکنم شماسودمشارکت نداشتی؟

2810