2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

قبلا با رژیم کالری شماری به وزنم را از ۶۸ به ۶۴ رسونده بودم  ولی نتونستم تثبیت کنم دوباره میخوام به ۶۴ برسونم وتثبیت کنم مشکلم فقط شکم وپهلوهست اگه راهکاری داره ممنون میشم راهنمایی کنید

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

همگی خوش آمدید.لامصب شکم و پهلو یا هر جای دیگه فرقی نداره.همه چیز اول اراده و بعد ورزش و رژیم مناسب هست و پایبندی بهشون.منم بدجور در گیر شکم و پهلو هستم.البته من باید شکم و پهلویی رو آب کنم که 25 سال حالشو بردن و خیلی کار میبره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ایمان صورت وقتی به وزن ثابت برسید کم کم بازسازی میکنه . ادامه بدید .. موفق باشید و هزار افرین 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
قبلا با رژیم کالری شماری به وزنم را از ۶۸ به ۶۴ رسونده بودم  ولی نتونستم تثبیت کنم دوباره میخوا ...

راهکارش فعالیت و ورزش عزیزم 

بهترین کار عوض کردن سبک زندگیه 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

اینم شهر هست که ما داریم ، باشگاه کوچیکه و ترد میل نداره.همین حالمو گرفته و مجدد به ایست وزنی برخوردم.ایست وزنیم دفعاتش زیاد شده و خیلی ریز ریز کم میکنم.رسیدم به قسمت سختش و دارم کلی زور میزنم.پوکیدم.لامصب کم نمیشه.

اقا ایمان میوه و سبزیجاتتون رو ببرید بالا و روغن و نمک و شکرتون رو در حد توانتون کم کنید شیرینی مصنوعی رو به کل بزارید کنار 

اقا ایمان میوه و سبزیجاتتون رو ببرید بالا و روغن و نمک و شکرتون رو در حد توانتون کم کنید شیرینی مصنو ...

دارم رو همین سیستم پیش میرم و خوب البته به صفر که نرسیده ولی مصرف شکر و قند و کیک و بستنی و...خیلی کم هست.

سلام خاله جون 😘

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
2810