2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

سلام خاله جون چرادیگه نیستی

آخه ماچکارکنیم

دلمون تنگته خیلی زیادددد

امیدوارم هرجاهستی خوب باشی وخوش  

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من خواننده خاموش این تاپیک بودم با اینکه ماههاست که تاپیک غیرفعاله  هر روز سر میزنم به این امید که باز خاله و بقیه دوستان برگشته باش واقعا تاپیک عالی و بی نظیری بود.امیدوارم دوباره چراغ اینجا روشن بشه و دوستان جمع شن

سلام انشالله ک همینطورباشه و خاله جون بازم برگرده

دلمون برات تنگه

حالم بده دختر توکجایی چرا ی خبرنمیدی 

کاش ازطریق دوستی خواهری کسی فقط بگی  ک خوبی 

همین

من به دستان خدا خیره شدم،،معجزه کرد دستان معجزه گر خدای مهربانیها ،سایه سار زندگیت

در باز شد گل اومد خاله جونم خوش اومد 

سلااااام سلاااام

حالتون احوالتون 

امیدوارم روزگار به کامتون باشه 

بیخیال نامردی هاااا خودتونو عشقه 

واااااله 

کجااااین بیاین دور هم باشیم مجددد 

بدو بدو بدو بدو دخترااااا هرکس خواننده خاموشه 

هرکس خواننده روشنه همه و همه بدووووییییین

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

من هرروز صبح میام سر میزنم به امید حضور تک تکتون

تورا میان مرزهای چشمانم پناه میدهم با آغوشم اسیرت میکنم به استثمار میکشم چشمان کوچکت را تن کوچک و خوشبویت را به باوزانم حراج میزنم بند بند دلم را به صلیب نگاهت آتش میزنم اینجا میان وطن تنم پرچم چشمان زیبایت آزادی ام را به یغما می برد هیهات از نقشه دستان کوچکت که تمام جهانم را به یک بغل گرفتن تو باختم... هیهات از تو ...

سلام عزیزای دلم فداتون بشم دلم برای تک تکتون تنگ شده دوستتون دارم ببخشید ناراحتتون کردم. 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
2810