2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست

رفته بود ماشین بزاره پارکینگ دیده بود همه دارن میرن سمته دریاچه پیاده روی ایشونم دلش خواست من که کلییییییییییییی خوشحال شدم

آخه تا حالا پیاده روی سنگین بیرون از خونه نداشتم ولی خدایی پیاده روی بیرون از خونه با خونه زمین تا آسمون فرق داره

امشب خییییییییییییلی خسته ترم به نسبته وقتایی که تو خونه به همین اندازه تعداد قدمم میشه یا مسافت طی شدم میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روش پختشم میزارم واسه اونایی که دوس دارن

دوتا گوجه توپل خوردکردم با لوبیا سبز و یه پیاز و دو حبه سیر رو شعله کم گذاشتم تا با آب گوجه پخته بشه برنجمم 60 گرم شستم بعد پخته شدن موادش بهش اضافه کردم یه کدو کوچلوهم خورد کردم با برنج ریختم داخلش و دم زدم به این راحتی حالا شما اسمشو هرچی میزارین اشکال نداره من بهش میگم لوبیا پلو

درسته طعمه لوبیا پلوهای چرررررررررب و چیلی مامانمو نمیده اما اینم واسه خودش طعمه خاصی داره که من دوست دارم

به قول فریماه جونم چقد پستام طولانی میشه

خاله جون من یه مشکل اساسی دارم واسه رژیمم

اونم آب شدن صورتمه

یعنی الان از صورت فقط دو تا ابرم چشم با دماغ و دهن دارم که هیچ فضایی به نام صورن بینشون نیست

خیلی استخوانی شده

همه روشهایی که تاحالا شما و هما جون گفتینو امتحان کردم 

آب زیاد خوردم

نمیدونم از مغزها استفاده کردم

از آبمیوه طبیعی

میوه و سبزیجات فرررررررررراااااااااوان

دیگه نمیدونم ناشتا شیر موز بخور 

این کار بکن اون کارو بکن اما اصلن فایده نداره و الان کل خانواده مخصوصا همسرم به شدت مخالفه رژیممه بخاطر صورتم

الان فقط شانس آوردم ماه رمضونه نمیتونه به زور بگه این بخور اون بخور بعدشم کارش زیاده

سرش خلوت بشه خدا به من رحم کنه 

از نظر همسرم الان هیکلم خوبه خوبه اما من میخوام حداقل 64 یا 63 بشم 5 یا 6 کیلو دیگه ام کم کنم

آخه خدایی کیف داره بری رو ترازو وزنت کم شده باشه حتی به گرم

• من هم قبول دارم پخت آرام روغن نمیخواد 
  • در مورد صورتت خوردن خیار و ماسک خیار رو امتحان کن عزیزم 
  • من چون خودم صورت تقریبا درشتی دارم هیچ وقت این مشگل و تجربه نکردم 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

سلام چه عجب یکی در این تاپیک رو گشود.من از وقتی قیافه سایت عوض شده خیلی کم میام و فقط هم به همین تاپیک سر میزنم.برای بحث صورت دیروز پدر بنده هم میگفت دیگه خیلی لاغر شده صورتت و بیخیال شو.منم گفتم امکان نداره جونم به لبم رسیده تا این 20 تا رو کم کردم و همزمان سعی کردم تثبیتش کنم و هنوز15 تا دیگه مونده که البته رسیده به قسمت سختش و تا کم نشه بیخیال نمیشم.کف کردیم بسکه فشار روحی و جسمی اومد بهمون از بابت چاقی.

2810