2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
سلام خوشگلا دیروز 1600 تا شد تقریبا نتونستم بنویسم مهونی بودم.امروزم مهمون داشتم از دستم در رفت نمیدونم چقدر خوردم ولی تا شب سعی میکنم کنترل کنم
زندگی خیلی خوبه.........چون که خدا تورو داده........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز دوم نان 50 پنیر 40 گردو 60 خرما 20 دمنوش گل گاو زبان و عسل 40 سیب 80 نان 200 خورش لوبیا سبز 300 پلو 80 کافی میکس 50 انار 80 سیب 40 شلغم چای و قند 10 سوپ 300 پاستیل 300🙈🙈🙈 مجموعا:1650
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
خاله جون میشه برام توضیح بدید با برنامه ریزی غذا خوردن یعنی چی؟ من از بس یه عمر بی برنامه و هرچی دلم خواست خوزدم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم وقتبم خودم محدود میکنم بدتررر مبشم انگار.من مدتها بود کیک نخورده بودم اما این سه روز که شروع کردم هر روز دارم کیک یا هله هوله میخورم نمیدونم چرا
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
هستی جون اولا برات بگم که کاملا میفهمم چی میگی چون دقیقا این بحران رو گذروندم . اگر من تونستم پس شما هم میتونی ببین من شخصا معتقدم در این مقطع که شما هستی اولین مشگل میتونه بیکاری باشه . تا مادامی که وقتت پر نباشه خوراکیها برات صف میکشن . در این موارد حتی خوابیدن بهتر از بیدار بودن و ییکار بودن برنامه نوشتن یعنی من از شب قبل میدونم بر فرض ناهار قورمه سبزی دارم . به نسبت کالریم با خودم میگم سهم من از این غذا این قدر برای صبحانه ام از شب قبل میگم فردا دوتا تخم مرغ اب پز میخورم برای شامم یک بشقاب عدسی میخورم تنقلات هم فقط میوه میخورم برای هر کدوم هم دقیقا ساعت مشخص میکنم و غیر اون ساعت مثل یک روزه دار هیچچچچچ چیزی نمیخورم یک ماه داشتن برنامه و سر ساعت خوردن ناخود اگاهت رو تنظیم میکنه هر بار گرسنه شدی اول یک لیوان اب بخور طی این یک ماه هر روز بدون هیچ بهانه تراشی ورزش کن هستی عزیزم شناختی که این مدت ازت پیدا کردم برام مشخص کرده کلا ب نامه ریزی نداری . همه ی ذهنت رو روی برنامه متمرکز کن .. اگر قرار درس بخونی باااااید برنامه داشته باشی از شب قبل روی در یخچالت برنامه بزن حتی گرد گیری کردنت رو بنویس کم کم بدنت هم برنامه داشتن رو یاد میگیره عمل کردن به نوشته هات از هر چیزی مهم تر . باااااید به هر چیزی نوشتی عمل کنی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
هستی جان لطفا کیک درست کن و بزار توی یک پلاستیک و بزار توی یک کمد بعد از چند روز سر بزن ببین چه کپکی زده .. این کیک و کلوچه ها مملو از نگهدارنده هستن خواهش میکنم با اگاهی دست از خوردن این مواد بکش . شکر استخونهات رو پوک میکنه قهوه و نسکافه با اعصابت بازی میکنه .. سعی کن میوه ها و سبزیجات رو پله پله وارد زندگیت کن . شما به عنوان یک مادر مسئولی فرزندت رو درست تغذیه کنی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام خاله نمیدونم چطور ازت تشکر کنم.خیلی تلنگر خوبی بهم زدی.راست میگید من کلا بی برنامه ام.درس هم میخونم هرچی تونستم و حسش بود باور میکنید یه ماهه شروع کردم اما هنوز یه برنامه ریزی ننوشتم؟ خوردنم که نگم بهتره..تو بهترین حالت یه نگاه میکنم چقدر از کالریهام مونده و هرچی خواستم میخورم خاله گفتن این حرفا خیلی برام سخته چون کلا ادمیم که نمیخوام اشتباهاتم قبول کنم و همیشه به خودم راحت میگیرم.اما الان میگم من به عنوان یه ادم بی برنامه از این به بعد همه تلاشم میکنم که با برنامه باشم در همه موارد
در مورد پسرم اما خیلی ناراحتم حس میکنم مثل من میشه چون بیشتر اوقاتش با منه.برعکس باباش که خیلی با نظم غذا میخوره یه شکلات اضافی نمیخوره متاسفانه امیرحسینم عاشق کیک و شکلات و تنقلات هست و ما هم دلمون نمیاد براش نخریم اما میدونم دارم ظلم میکنم در حقش و از الان تصمیم جدی گرفتم برنامه غذاییمون سالمتر کنم خاله برای امیرحسین گاهی کیک خونگی میپزم.به نظرتون همونم حذف کنم؟
امروز که خوب نبود برنامه ام فردا هم فقط برای صبحونه میتونم برنامه بنویسم چون از ظهر خونه مامانم.ولی همونجام سعی میکنم رعایت کنم ولی از شنبه جدیتر برنامه مینویسم هر شب.اگه حوصلم شد همینجا هم میزارم برناممو
خاله بازم یه دنیا پمنون.از حرفاتون اسکرین شات گرفتم که چن بار بخونمش...هر وقت که ارادم ضعیف شد....
هستی جون کیک خونگی برای پسرت اشکالی نداره اما اگر هم نخوره مشگلی براش پیش نمیاد .. عزیزم این کیک و شکلاتها دندونهای پسرت. و نابود میکنه . براش ظرف سبزیجان بزار و مثل یک مادر نمونه برای پسرت بهترین تغذیه رو اماده کن .. درس میخونیم که در زندگی مادر و همسر کارآمدتری باشیم . خییییلی مراقب تغذیه ی پسرت باش عزیزم . یک بار برای همیشه هدفت از زندگی رو مشخص کن . اون وقت همه چیز سر جای خودش قرار میگیره