2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 10439 پست
وای خاله جدی؟ نگید که اثرات خگخ هست...
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای 5 سانت کوتاه کردن موهام یه ماهه دارم دل میزنم همشم میگم به این هیکل مو کوتاه نمیاد خخخخ
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
البته موهام اسیب دیده و داغونه باید کوتاهش کنم یه مقدار
باشه خاله جون ممنون از تذکرتون.درسته
خاله دیگه چه خبر؟ سرکار نرفتید دیگه؟
بلند شو یک‌گل گاو زبون برای خودت دم کن بخور . عرق بهار نارنج و اسطخدوس و گلاب هم قاطی کن یک شربت با یک قاشق عسل درست کن بخور
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا