2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 10439 پست
یهو یاد تینا جون کردم...ایشالله هر جا هست حالش خدب باشه
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاله جون من نمیدونم چرا با حرفاتون بغض کردم ده سااااال خیلیه واقعا عالی بوده کارتون و قطعا الان دیگه سبک زندگیتون شده خام گیاه خواری. ببخشید معده تون اذیت نمیشه؟ من دیروز یک وعده به شوهرم خوراک سبزیجات دادم همش میگفت دل درد گرفتم، نفخ کردم و اینا میشه بگید چی شد که خودتونو بیشتر از ماکارونی دوست داشتین؟؟؟
تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خاله جون شما بی نظیرید همینو میتونم بگم فقط😭خاله پس چرا من اون روز و لحظه برام نمیرسه ؟؟چرا من یه تصمیم درست حسابی نمیگیرم؟؟چرا تموم نمیشه این روزهای سخت ؟؟چرا یکساله شروع کردم و هنوز سه رقمی ام 😭😭😭خاله خسته شدم ولی واقعا بدنم نمیکشه نمیتونم هربار یه حوری عقب میافتم....ولی بازم به قول شوهرم که اشب خرف میزدیم همین که وزن قبلیم برنگشته تو این یکسال الهی شکر...ولی من بیشتر از اینا میخام 😢ازش قول گرفتم منو ببره پارک پیاده روی هرشب ببینم شب اول میبرتم
فاطمه جان.زوده ناامید بشی.من ۹ماه پیش که اومدم تاپیک خاله ازشما خیلی انرژی گرفتم.ناامید نشو.منم خیلی وقتها ناامید میشم.میگم کی پس میرسم به وزن ایده الم.کی میشه بشم یکی مثل خاله یا هما جون.یا خیلیهای دیگه که اینجا موفق بودن.ولی دور نیست اون هدف.انشاالله با اراده و سعی و صبر حل میشه.مطمئن باش فاطمه جون
هورام جان داستان یک وعده سبزیجات همراه با پخته خواری نتیجه اش میشه دل درد و نفخ اما خگخ تکلیف معده مشخص میشه ..البته روزهای اول این حالت هست بعدا به کل از بین میره
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
سلام
کالریهای امروز من
نُون پنیر ١٥٠
سیب ٥٠
موز ١٠٠
لیمو شیرین ٥٠
ساقه طلایی ١٠٠
پلو کته ١٥٠
خورشت ٢٠٠
هویج و سیب زمینی بخارپز ١٠٠
سبزی خوردن .
ماست ٥٠
شیرکاکائو ١٠٠
کتلت ٣ عدد ٤٥٠
نان ٢٠٠
ورزش ٢ ساعت فیتنس
جمع ١٧٠٠
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
فاطمه جان شما یا ساناز جون یا بقیه خییییییلی از من بهتر هستین چرا که زمانی که شروع کردید پایبند بودید اما من ده سال طول کشید . من طی ده سال هیچ رژیمی رو نمیتونستم دو روز بگیرم .. این خیلی وحشتناک بود برای من . گاهی شبها تا صبح گریه میکردم اما نمیشد .. روزی تونستم که با خودم اشتی کردم . کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو خوندم . این کتاب واقعا کمکم کرد . کتاب ده رازی که زنها باید بدانند از باربارا دی انجلس زندگی من رو متحول کرد و در ادامه کتابهای مربوط رو خوندم . همه ی استعدادهام رو به خودم یاد اوری کردم برای خودم گل خریدم و نهایتا به وجود خودم بالیدم ... برای یک لحظه هم نکفتم نمیشه .. جمله های تاکیدی عالی برای خودم انتخاب کردم و هر روز تکرار کردم . نه این که لغزش نداشته باشم ... چرا داشتم اما هر بار از یک در جدید وارد شدم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
در کل علت موفقیتم ورزش بود . هرگز نگذاشتم قطع بشه . ساعتهای ورزشم متفاوت بود شیوه ی ورزشم هر ماه متفاوت بود به هیچ عنوان بدنم رو به حالتی عادت نمیدادم . هر ماه فعالیتم و بیشتر میکردم شده بود پنج دقیقه