2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14015 بازدید | 10439 پست
خخخ هورام اون موقع که من از ظهر تا شب یک ماکارونی نهصد گرمی رو میخوردم به علاوه ته دیگ به علاوه سالاد و سس و نوشیدنی تازه گرسنه هم میخوابیدم کجا بودی
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
خیییییلی زجر کشیدم که الان شدم این .. من ده ساااال در حال رژیم بودم ده سااااال هر روز میگفتم از امروز اما واقعا قرار نبود شروع کنم چون خودم در اولویت نبودم همه چیز و همه کس برام مهم تر از خودم بود حتی ماکارونی بیشتر از خودم ارزش داشت
گوشتهای اویزون حال بد نگاههای بد سرزنش و سرزنش و سرزنش و من همچنان میخوردم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی واقعا شروع کردم که خودم رو شناختم . به خودم عشق ورزیدم برای خودم ارزش قائل شدم . دلیل خوردنم از غذا رو فهمیدم و از همه مهمتر این بار برای هیچ کس و هیچ چیز رژیم نگرفتم این بار به خاطر ارزشی که برای خودم قائل بودم شروع کردم شاید حرفهام برای قدیمی ها تکراری باشه اما دوست دارم بنویسم
باشگاه نرفتم چون اجازه نداشتم اما این بار برام مهم نبود مهم هدفم بود توی خونه شروع به ورزش کردم .. اگر سریال میدیدم شروع میکردم به راه رفتن اون قدر راه مبرفتم تا سریال یا حتی فیلم تمام بشه . تلفن میزدم راه میرفتم فکر میکردم راه میرفتم جارو برقی میزدم تند تند میزدم بادویدن وسایل و جابه جا میکردم روی پنجه ی پا راه میرفتم ترازو نداشتم و هرگز به وزنم فکر نمیکردم . یک مانتو سایز ۴۲ داشتم گاهی برای انگیزه میپوشیدم تا ببینم چقدر پیشرفت کردم ...
به کل تنقلات و گذاشتم کنار اگر روحم در گیرش میشد گاهی به اندازه ی مزه اون هم در زمان طولانی میخوردم مثلا پفک رو میزاشتم روی زبونم و اون قدر میموند تا اب بشه یا با یک قاشق بستنی میرفتم فضا خیلی اروم غذا میخوردم . هر بار گرسنه میشدم اول اب میخوردم مرتب خوردن رو به عقب مینداختم تا واقعا گرسنه بشم
یادش بخیررر خخخخ یادم اومد اکثر بعد از ظهر ها شیر و نسکافه میخوردم البته تلخ تلخ .. واقعا لذت میبردم ..
خاله شما هم پریود میشید روحیتون بهم میریزه؟
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نه حس درس دارم نه هیچ کاری شامم برای پسرم درست نکردم حوصله ندارم
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه