2777
2789
عنوان

یه راز برای جوش هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو جای جوشم اثر داره؟

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من گرفتم  ولی  چون بوی بدی و تندی میداد ترسیدم  بزنم   میشه  عکسشو بزل ...

عزیزم بخدا میفرستم کلا بالا نمیاد نمیدونم امروز چی شده نی نی سایت تلاشمو میکنم تا بفرستم ببخشید

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
عهه😂😂 من ۳روز میزنم جوشام پاک میشه  دیگه نمیزنم  بعد یکهفته دوباره جوش میزنع باز میزن ...

نه کامل بزن تا تموم شه😅

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  
خیلی خوبه من سوروزه خریدم واقعا شاخ در اوردم چون کرم و صابون استفاده میکردم اصلا جواب نمیداد

من چون بااصلاح جوش ميزنم بعدش فورى ازاين ميزنم نميذاره جوش بزنم

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بنظرم خوب نیست🙄

منطقی بحث کردن با بعضیا مثل این میمونه که به خر به جای هوش بگی عزیزم وایستا:)) 🙃🙂                         دور کسی بگرد... که تو نبودت چشماش... دور کسی نگرده.                                                            زندگی یه جوری شده که برای شناخت آدما باید زیست شناسی بخونیم😹👐🏿                                                  من نبضم با لبخند تو میزنه💖a💖    
2810