2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 58 پست

سلام عزیزم شما برای لیکن پلان درمانی پیدا کردید؟ ریزش موهاتون کمتر شد؟ ممنون میشم جواب بدی

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگی کدوم دکتر

اسمش یادم نیس قضیه مال ۷ سال پیشه ولی کلا دکترای اونجا درجه یک هستن همشون

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
درمان شدید

والا ۷ سال پیش با دارو و کرمهایی که بیمارستان رازی تهران داد رفع شد ولی جدیدن باز پاهام دیدم چن تا دونه زده از همونا

بعد مث که انواع مختلفی داره این بیماری من نمی دونم مال دیگران چجوریه 

علائم مال شما چیه

در چه حده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
والا ۷ سال پیش با دارو و کرمهایی که بیمارستان رازی تهران داد رفع شد ولی جدیدن باز پاهام دیدم چن تا د ...

والا اول چندتا دونه رو قفسه سینش زد بعد این دونه ها تو کل قفسه پخش شد

رسید به صورت و کف سرش

از حالت دونه در اومده شبیه تاول سوختگی

شبیه ابله مرغان

رو دماغش خیلی بزرگه و متورم

سوزش و درد زیاد داره

والا اول چندتا دونه رو قفسه سینش زد بعد این دونه ها تو کل قفسه پخش شد رسید به صورت و کف سرش از حال ...

البته اینجا دکترا اسمی از این مریضی نیاوردن

خودم با سرچ تو نت و دیدن عکسا می گم این مریضیه

چون درمانی نداره و داره همین طور بیشتر میشه

نزدیکه برسه به دهنش😭😭😭

عزیرم ریزش مو هم داشتید؟ میدونم از این تلپیک خیلی وقته گذشته اما مهمه برام 

سلام گلم

نه من پاها و بدنم درگیره موهام فعلا نه