2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 58 پست
من داشتم رفتم بیمارستان پوست رازی درمان شد

سلام من حدود ٦ ماه درگير اين بيماري شدم ، واقعا شما درمان شديد موهاتون در اومد مجدد ؟؟ اخه دكتر من ميگه در نمياد و مفرلكول مو از بين ميره و واقعا  هم تا الان در نيومده ، شما پيش كدوم دكتر رفتيد ترو خدا راهنمايي بفرمايييد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دقیقا خیلی سریع موهام گنده میشه  اگر اطلاعات بیشتری ازش داری بهم میگی خیلی نگرانم  م ...

سلام ببخشيد من تازه ٦ ماهه درگير لينكن مو شدم شما خوب شديد موهاتون الان در چه وضعي  هست تروخدا راهنمايي كنيد

سلام من حدود ٦ ماه درگير اين بيماري شدم ، واقعا شما درمان شديد موهاتون در اومد مجدد ؟؟ اخه دكتر من م ...

من سرم درگیر نشد بدنم شد مث اینکه در هرکسی متفاوته نوع و حالت این بیماری. من کل بدنم دونه میزنه هربار و با دارو یمدت رفع میشه ولی باز برمیگرده. دکترهای پوست بیمارستان رازی تهران مراجعه کنید انشالله ننیجه میگیرین

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
من داشتم رفتم بیمارستان پوست رازی درمان شد

سلام منم بیماری لینکن پلان مویی دارم خواهش میکنم اگر درمان شدید دکتری که رفتید رو به من معرفی کنید و در مورد وضعیت الان تون پیام بدید عزیزم

احتمالا شما لیکن پوست داشتید من لیکن مو دارم ولی حتما میرم مچکر

سلام عزیزم شما گویا بیماری لینکن پلان دارید ، متاسفانه منم دارم ممنون میشم در مورد وضعیت الانتون بگید و تا الان بهتر شدید یا نه شاید کمکی برای هم باشیم 

سلام ببخشيد من تازه ٦ ماهه درگير لينكن مو شدم شما خوب شديد موهاتون الان در چه وضعي هست تروخدا راهنم ...

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه اول از همه استرس نداشته باشید و سعی کنید اروم باشید ی گروه تلگرامی هست ب اسم لیکن پلان مو سرچ کنید و اونو عضو شید اعضا از تجربه هاشون گفتن نترسید اصلا سعی کنید پیش یک پزشک خوب برید 

برای من هم فعلا پیشروی نداشته ولی ریزش رو دارم هنوز 

سلام ببخشيد من تازه ٦ ماهه درگير لينكن مو شدم شما خوب شديد موهاتون الان در چه وضعي هست تروخدا راهنم ...

اگر تهران هستید دکتر شهزاد شیرزاد پزشک بدی نیستن ر تونستید یک جلسه هم پیش ایشون ویزیت شین

سلام .شما موهاتون خوب شد . تو رو خدا بگین من دارم کچل میشم

سلام اول از همه لطفا اروم باشید این بیماری خیلی استرس روش تاثیر داره گروه لیکن تلگرام رو عضو شید من یک جلسه پیش دکتر شهزادشیرزاد رفتم تهرانه بد نبود فقط گرونه تزریق و .... خواب ب موقع داشته باشید و استرس نداشته باشید 

برای من هم پیشروی نداشته ولی ریزش دارم هنوز 

سلام عزیزم شما گویا بیماری لینکن پلان دارید ، متاسفانه منم دارم ممنون میشم در مورد وضعیت الانتون بگی ...

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه فکر میکنم ی پیام دیگه ی شما رو توضیح دادم امیدوارم سلامت باشید 

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه اول از همه استرس نداشته باشید و سعی کنید اروم باشید ی گروه تلگرامی هست ...

سلام شهربانو جان

ممكنه تمام علايمي كه داريد رو توضيح بديد؟ 

اين كه بثورات به چه صورت هستند؟ 

مو از همه ي نواحي سر ريزش پيدا ميكنه يا همون قسمتي كه بثورات هستند؟ 

خارش به صورت مداومه يا يه وقتها قطع ميشه؟ منظورم بدون دارو هست

ببخشيد خيلي زياد شد ، منم دچار خارش و ريزش موي شديد شدم و موهام خيلي خالي شده ، نگرانم اين مريضي باشه 😞

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه فکر میکنم ی پیام دیگه ی شما رو توضیح دادم امیدوارم سلامت باشید

سلام عزیزم من الان دیدم پیام شما رو خیلی تو نی نی سایت نمیام میشه شماره تماس بدید من بتونم ازتون مشورت بگیرم
امروز وقت دکتر شیرزاد رو گرفتم شما الان در چ وضعیتی هستین