2777
2789
عنوان

لیکن پلان مو

| مشاهده متن کامل بحث + 9763 بازدید | 58 پست
اگر تهران عستی اسم دکترتو بگو لطفا

مه کرمانم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اگر تجربه اش رو داری کامل تر میگی چیا استفاده کردی و ....

نه  میتونم راهنماییت کنم

طی دوسال کاملا از بین میره و اگه نره اثارش بیشتر نمیشه

برای درمانشم از کورتون میتونی استفاده کنی و حتی استرویید

اگه خارش هم شدید شد انتی هیستامین

استرس و یه سری رده ی داروی از ممنوعیتاشه 

با پزشک مشورت کنین راهنماییتون میکنه

بیماری مزمنه و اصلا نگرانی نداره

..dental stu

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم

♥️

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نه  میتونم راهنماییت کنم طی دوسال کاملا از بین میره و اگه نره اثارش بیشتر نمیشه برای درمانشم ...

مممنونم عزیزم لطف کردی کورتون میخورم ولی ممنوعیت دارویی خاصی دکترم بهم نگفته اگر میدونی بهم میگی لطفا 

مممنونم عزیزم لطف کردی کورتون میخورم ولی ممنوعیت دارویی خاصی دکترم بهم نگفته اگر میدونی بهم میگی لطف ...

اگه فولیکولاره

پزشک با توجه به ازمایش ممنوعیت میده 

قطعا مشکلی نبوده که نگفتن

اصلا نگران نباشین

..dental stu
نه اگه گفتن مو همون مو هستش فولیکول مو ضعیف میشه

اره دقیقا خیلی سریع موهام گنده میشه 

اگر اطلاعات بیشتری ازش داری بهم میگی خیلی نگرانم 

مثلا چیا بخورم و نخورم خوب میشه یکی دو سال بعد یا ن 

من الان روزی دوتا هیدروکسی کلروکین میخورم با پماد کلوبتوزال مو مالشی و ... اینجور چیزا

اره دقیقا خیلی سریع موهام گنده میشه  اگر اطلاعات بیشتری ازش داری بهم میگی خیلی نگرانم  م ...

واقعا درمان خاصی نداره و اصلا هم بیماری سختی نیست

دارو رو به این خاطر میخوری که خارش اذیتت نکنه و گرنه تاثیری در روند بیماری نداره

..dental stu