2777
2789
من معتقدم که زمین گرده✌🏼

آفرین دقیقا درسته یکی پشت ما خیلی دروغ گفت ما هم گفتیم ولش کن سپردیم به خدا الان بلایی به سرش اومده با همه به حدی مهربان شده منو دیده بود چقدر احترام میگرفت چون میترسه بمیره مریضی بدی گرفته ولی من توی دلم هیچ وقت نمیبخشمش

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی نیستم و تنها اعتقادم ب وجود خالق هست اما اینو عرض کنم ک دنیا اتوماتیک وار دارالمکافات هست هر ...

آفرین اینم درسته 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اطرافیان دیدم که عروسشون مریض بود انقد خواهرشوهره و مادرشوهره گفتن ما میخایم واس پسرمون زن بگیریم پسرشون هم دقیقن ب اون بیماری مبتلا شد در حالی ک واگیری نیست بیماریش

یه معلم داشتم خیلی باهام بد برخورد کرد 

دعوا انداخت برای منی که اصلا بهش بی احترامی هم نکرده بودم و کلاس ۴ ام بودم اشکم رو درآورد 

گفت خون گریه کنی 

سال بعدش از آموزش و پرورش اخراج شد 

بیش‌تر از من خون گریه کرد

چند سال گذشته از روش ک پس ندادین

طول کشیدولی دادن بهشون نگفتم اونایادشون رفته ولی خداهیچ وقت یادش نمیره تازه مادرشوهرسابقم هم اینقدراذیتم کردوقتی فوت کرددخترش زنگ زدگف فقط ببخشش بعد تو دیگه ی روزخوش ندید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو یمن هر ۱۰ دقیقه یه کودک داره از گرسنگی و سوتغذیه میمیره به نظرت برای اونا هم اون دنیا هست؟ من که ...

کودکان یمن رو آدم میبینه از اینکه به غذا نگاه هم کنه خجالت میکشه. چه میشه کرد دنیا از روز اول که حضرت آدم رو زمین اومد سخت بود وقتی که پسر پیغمبر خدا برادر کشی کرد سخته تا همین الانش. این کارها رو خودمون کردیم خدا که غذا رو از کودک یمنی دریغ نکرده گفته بهتون عقل و اختیار دادم

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خودم  نتیجه کارای 4 سال پیشمو دوساله که دارم میبینم  جوری که حتی تو شادیامم غمگینم و یه ...

مکه کارکردی ) میشه بگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خانوادشم تاوان دادن؟ 

خودش نه خوب بوددلی مامانش وخواهرمطلقه اش نمیگزاشتن زندگی کنیم بدجورتاوان دادن 

سپردم به خدا بدجورجوابشونوداد توکه فامیل نمیتونن سربلندکنن هیچکس نمیخواتشون خداجای حق نشسته

کاش برای اونایی که در حق من خیانت کردن همینطور بشه.کاش سرگردان باشن تو فامیل و بی آبرو😭😭😭😭😭 بس که شبانه روز گریه میکنم دیگه جوانی ندارم.

تو مبین اندر درختی یا به چاه.تو مرا بین که منم مفتاح راه.
تو یمن هر ۱۰ دقیقه یه کودک داره از گرسنگی و سوتغذیه میمیره به نظرت برای اونا هم اون دنیا هست؟ من که ...

خداوند ذره ای به کسی ظلم نمیکنه ، این ظلم رو کشورهای مستکبر در حق شون کردن 

این دنیا سرای آزمایش هست و نتیجه اعمال در هم در این دنیا و هم در آخرته 

وظیفه تک تک ما هست که به مظلومان کمک کنیم 

اگه دوست دارید به مردم یمن و کودکان کمک کنید ، میتونید به سایت خامنه ای برید ، قسمت پرداخت وجوهات /کمک به مردم یمن انتخاب کنید