2777
2789

بقیه دخترا رو میخوان واسه پرستش؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😂😂😂😂😂

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا دخترای خوشگل باید خیلی مغرور باشن و به پیشنهاد همه بله نگن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید

باور کن دیدم دختره واقعا از همه لحاظ خوب نبوده ولی داره میپرستتش جوری که انگار بهتر ازاین وجود نداره

بحث نکن اعصاب ندارم 

ینی‌ دخترا خوشگل رو واسه ازدواج نمیخان؟

ربطی نداره 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

معمولا دخترایی که خیلی خوشکل نیستن زودتر بقیه فکر شوهر هستن و راحت تر هم بهش میرسن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
باور کن دیدم دختره واقعا از همه لحاظ خوب نبوده ولی داره میپرستتش جوری که انگار بهتر ازاین وجود نداره

خب دیگه خدا به اون هیچی ندادن دیگه یه شوهر خوب حقشه 

به یکی هم بقیه چیزا رو داده همسر خوب نداده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

موافقم باهات

حتی پسره رو جلوی همه کوچیک میکنه ولی پسره همیشه بهش احترام میزاره 

ن اینکخ حسودی کنم ولی ن قیافه داره نه هیکل نه اخلاق 

بحث نکن اعصاب ندارم 

معمولا دخترایی که خیلی خوشکل نیستن زودتر بقیه فکر شوهر هستن و راحت تر هم بهش میرسن

دقیقا 

اینا ک قیافه متوسطی دارن خیلی زودتر باهاشون میرن تو رابطه یا زودتز ازدواج میکنن 

دیدم دختریو ک خوشگله ولی کسی طرفشم نمیاد 

بحث نکن اعصاب ندارم