2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

3470 بازدید | 84 پست

میگم رای تجدید نظر بنفعم شد با ببخشش سکه هام میشه دیوان تاییدش نکنه چون شوهرم اعتراض زده 😢😢😢خیلی ناراحتم اگر کسی اطلاعات دقیق داره لطفا بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید شوهرم حاضر به طلاق نشد خب توافقم نکرد منم مجبور شدم از طرق دادگاه وارد شم که با توجه به بخشش سکه هام رای رو به نفع من تایید کردن تا دادگاه تجدید نظر بعد شوهرم به دیوان شکایت کرده که نمیخوام زنمو طلاق بدم ایا می تونه رای رو برگردونه؟؟؟ 

همسرمنم قبلا رای طلاقش رفته بود دیوان همون رای تجدید نظر براش اومده بود مگراینکه ادله جدید داشته باش ...

خسنه شدم الان نزدیک دوماهه من سکه هام بخشیدم که از دستش راحت شم یکی مهریه مو 

تجدید نظر تایید شد الان به دیوان شکایت کرده 

نمیدونم فکر نکنم گفت جواب تجدید نظر اومده قاضی شیفت واسه اینکه پرونده بسته شه رای قبلی تأیید کرده .امکانش هست دوباره رای تغییر کنه خیلی مهمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
میشه واضحتر بنویس من متوجه حرفاتون نمیشم 

طرف دادگاه محکوم شد حق اعتراض داشت اعتراض زد روش رفته تجدید نظر جواب تجدید نظرم اومد همون حکم قبلی قاضی مهر کرده میگم امکانش هست دوباره رای عوض بشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم