2777
2789
عنوان

فرجام خواهی طلاق در دیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 84 پست
یعنی همونو تایید میکنه مطمعنی؟؟ 

ماباوکیل صحبت کردیم گفت ۹۹ درصد رای تجدید نظر تایید میشه مگراینکه طرفت دلیل ومدرک دیگه ای داشته باشه مخصوصا براطلاق که دیگه طولش نمیدن همونا فورا تایید میکنن دیوان برای قتل واختلاس واینها تحقیق میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماباوکیل صحبت کردیم گفت ۹۹ درصد رای تجدید نظر تایید میشه مگراینکه طرفت دلیل ومدرک دیگه ای داشته باشه ...

وای ممنون وکیل خودمم همینو میگه ولی من از بس توی دادگاه هعی رای بنفع اون صادرشد هعی رای به نفع من میترسم دلم قرص نیست توکل بخدا برامن خیلی دعا کنید خیلیییییییییییییی خستم 😭😭😭

وای ممنون وکیل خودمم همینو میگه ولی من از بس توی دادگاه هعی رای بنفع اون صادرشد هعی رای به نفع من می ...

نگران نباش دیوان نمیاد رای ۳نفر توتجدید نظرا رد کنه واونجا دیگه پارتی وفرصت واینا نیست همین رای برات میاد قول میدم بهت دفتروکیل روبرو محل کارمه ازش سوال کردم گفت همون رای تجدید نظرمیاد

نگران نباش دیوان نمیاد رای ۳نفر توتجدید نظرا رد کنه واونجا دیگه پارتی وفرصت واینا نیست همین رای برات ...

ممنون ازت از نگرانی درم اوردی میدونی چقد سخته روند طلاق خدا خیرت بده 🙏🙏🙏

خسنه شدم الان نزدیک دوماهه من سکه هام بخشیدم که از دستش راحت شم یکی مهریه مو 

عزیزم نگران نباش ، صبر داشته باش، وقتی مهریه میلخشی دیگه طلاقو بهت میدن خیالت راحت  فقط طولش میدن 

حسبی الله ❤
اگه سابقه دار نباشه. میتونه تعلیق بگیره  ولی برای طلاق بهونه دست شما میاد. و میتونی اقدام به ط ...

مجرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم