2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
اگه دستت به دهنت ميرسه بگير دمتم گرم اگه سختته نكن اينكارو  خودتون چندنفري خيلي كوچيك و جمع و ...

دستم ب دهنم میرسه .ولی اینقد هزینه بیشتر دوتومن برام ارزش نداره.اخه کادو بالا هم نمیدن.ارزش نداره اینقد هزینه کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم اسفند تولد گرفتم کیکم شد ۴۵۰ برا ۲۰ نفر به همه هم رسید تازه اضافم اومد نصف بچه ها هم نخورد ...

میگم دیگه بخوای ولخرجی کنی اره 

بعدم مهمونا وقتی شام بخورن دیگه معده نمیکشه این همه بخوره..نهایت ی تیکه کیک کوچیک ..

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲
اش رشته و سمبوسه و تنقلات باید حذف کنم.من بیشتر میخام رو شام هزینه بیشتر کنم خوب بشه

عزیزم شما کیک، دو نمونه میوه، پفیلا، ژله و شامم سالاد الویه و نوشابه بده. ی کم وسیله تزئینی بگیر. در حد همون ۲ تومن بیشتر نمیشه. ظرفم مال خودتو استفاده کن. فوقش بشقاب و لیوان یکبارمصرف تم بگیر که هزینه زیادی هم نداره. تازه ژلهدهم شاید مجبور شب حذف کنی. چون ۵ بسته میخوای حداقل

دیگه آش رشته و سمبوسه و تنقلات متنوع و چند نوع میوه و... بخوای بدی می‌ره رو همون ۵ تومن

2810