2777
2789
عنوان

حدود 30نفر مهمان برای تولد.با این مخلفات چقدر هزینش میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8354 بازدید | 307 پست
یه کیک یک کیلویی رو نان سحر میده ۲۳۰ تومن!!! اونوقت کیک برای سی نفر باید چهار کیلویی باشه که ۸۰۰ فق ...

بله متاسفانه کیک کمه کمش باید ۳ کیلو بگیره، فقط کشکش که نیست سبزیش، حبوباتش، رشته اش همه رو حساب کنی الان یه غذای گرون حساب میشه آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه که یه آش الان لاکچری حساب میشه

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیه برا الویه ۴ تومنم زیاده من دیشب ۲۰ تا مهمون داشتم کباب دادم شد ۱۲۰۰ بدون برنج فکر کنم یه دو توم ...

والا تو شهر ما بدون برنج کباب برای یه نفر ۱۰۰ تومنه برای بیست نفر ۲ تومنه

بستگی داره چجور پذیرایی کنه بی کیفیت بخره الویه برای سی نفر ۴۰۰ نمیشه پول موادش

با اجازه استارتر 

اموزش زبان کنکور و متوسطه و ایلتس و.....باقیمت عالییی

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
دوستان دقت کنید مهموناش ۳۰ نفر هست.  بعدم یه شیشه سس مایونز متوسط ۵۰ تومن هست. مرغ کیلویی ۶۷ ه ...

اینجا فک نکنم بیشتر۴۰۰بشه.بعدم شام مناسبتر نمیشه غیر الویه مشکل چلو مرغ یا شامی اینا خوب نیس؟

والا تو شهر ما بدون برنج کباب برای یه نفر ۱۰۰ تومنه برای بیست نفر ۲ تومنه بستگی داره چجور پذیرایی ک ...

عزیزم اینجا حتی کباب ۲۳ هم هس من از بهترین جا گرفتم ۳۰ تومن 

شهر با شهر فرق داره 

کی تولد گرفتی؟پذیرایی چی بود؟

ابان گرفتم برای خواهرمو فروردین گرفتیم حالا دوس داشتی عکس میزاشون بزارم واست.من همیشه سالاد الویه وماکارانی چون موادشون یکیه هردو رو درست میکنم چون سنگینه دلو میگیره با بندری و پیراشکی گوشت و کشک بادمجون وکوبیده تابه ای سیخی غذاهام ایناست باتوجه به موادی که دارم و ژله و سالاد کاهو و میوه هارو برش میدم خیلی میز قشنگتر میشه و یه تعداد هم میوه سالمی میزارم .برای نما پرده متالایز دیسکویی خریدم خیلی به چشم میاد انگار گرونه ولی قیمتی نداره من ۳۰خریدم الان ۵۷شده قیمتامم برای کرج هس

چیپس و پفک وتنقلات از افق کوروش باکد تخفیف میخرم اینترنتی

2810