2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگم پشمای داشته نداشته تون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 15030 بازدید | 134 پست

زیاد خودت رو بخاطر رفتار دیگران اذیت نکن گلم،بلاخره هر خانواده ای یک جورن اگه زیاد حساس بشی بخاطر تفاوت ها اذیت میشی،منم مثل مادر شوهرته رفتارم و از نظر دیگران راحتم ولی خب نظرات مقابل برام قفل نیست چون میگم بلاخره هرکسی یه چیزایی براش مهمه،یعنی اگه کسی جلوم با رو بنده هم بشینه بازم برام مورد احترامه چون میبینم اون اینجوری دوست داره و به خواستش احترام میذارم، دنیا رو با همین تفاوت هاش دوست دارم و لذت میبرم از بودن کنار همه مدل ادمی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد خودت رو بخاطر رفتار دیگران اذیت نکن گلم،بلاخره هر خانواده ای یک جورن اگه زیاد حساس بشی بخاطر تف ...

ببین عزیزم ادم پیش شوهرش شبا نمیخابه اونمقت بره جلو پسراش لخت باشه واقعا برام قفله این مرحله 

ینی چ فکری میکنه پیش خودش واقعا

ببین عزیزم ادم پیش شوهرش شبا نمیخابه اونمقت بره جلو پسراش لخت باشه واقعا برام قفله این مرحله  ...

منم کسی که دیدم اینکارو پیش برادرش میکنه بیشتربرا جلب توجه بقیه  هست،انگارکمبودداره،یکمم حسوده

چراپیش همسرش نمیخوابه؟!

وخدایی که بشددددت کافیست❣
منم کسی که دیدم اینکارو پیش برادرش میکنه بیشتربرا جلب توجه بقیه  هست،انگارکمبودداره،یکمم حسوده ...

ینی مییگی مادرشوهرم دنبال توجه پسراش هست و میخواد بدنشو ببینن؟؟؟؟ حسودی چرا کنن؟من چندشم میشه پسر مادرشو با ش و رت ببینه 

ببین من هشت ماهه عقدم شخص خودم هنوز راحت نیستم جلو نامزدم لباس عوض کنم اونوقت مامان این خیلی راحتتتت ...

عادت میکنی عزیزم منم اوایل عقد اذیت میشدم ولی خب با اینکه طبقع  بالا مادر شوهرمم شوهرمو محدود کردم که نره پایین اونم نمیرفت وم هم شد اتفاقا  سعی کن با شوهرت مثل رفیق باشی  که وقتی میگی ناراحتی از این کار حق رو بهت بده

یا حضرت قریش

😂😂😂😂😂

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱