2777
2789

موج جدید کرونا (سویه جدید) که باید از امروز مراقبتهای ویژه را برای آن آغاز کرد…

معاون درمان وزیر بهداشت با توجه به روند افزایش مبتلایان به سویه جدید کرونا گفت: نباید مردم را خیلی نگران کنیم اما پیش‌بینی می‌شود شروع موج هشتم، از سوم بهمن ماه باشد. اگر زدن ماسک رعایت شود، قله موج هشتم کمتر و به نصف خواهد رسید. سرایت‌پذیری این زیرسویه بیشتر اما شدت‌ بیماری نسبت به موج‌های قبلی تفاوت زیادی ندارد. در روز 13 دی‌ماه 1401 تاکنون فقط یک مورد ابتلا به سویه‌های جدید کرونا در تهران مشاهده شده است.

طبق گفته سخنگوی وزارت بهداشت چنانچه زیرسویه‌های BQ.1 و XBB در ایران شناسایی شوند، به احتمال زیاد شاهد موج هشتم کرونا در کشور خواهیم بود. حالا که اول دی ماه 1401، سه مورد ابتلا به زیر سویه جدید کرونا امیکرون در کشور مشاهده شد که از بین این سه مورد، دو نمونه مربوط به زیرسویه BQ1 و یک مورد مربوط به زیرسویه XBB بوده است. همچنین طبق گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در 13 دی‌ماه 1401، بر اساس آزمایشات انجام شده در استان تبریز چند مورد از سویه‌های جدید BQ.1 و XBB اومیکرون مشاهده شده است. او همچنین اشاره کرد افراد مبتلا به این سویه‌های جدید قرطینه شده‌اند.

آیا XBB و BQ.1 از دیگر سویه‌های کرونا خطرناک‌ تر‌ اند؟

خطر بستری شدن در بیمارستان برای زیرسویه‌های جدید XBB و BQ.1 در مقایسه با نوع دلتا کمتر است، اما (WHO) هشدار داد هرچند ممکن است رفتار این زیرسویه عیناً مشابه رفتاری نباشد که در سایر نقاط دنیا داشته است، اما نباید این ویروس را دست کم گرفت. افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در بسیاری از کشورها مشاهده می‌شد، به ویژه مناطق و کشورهایی که روند واکسیناسیون سرعت کمتری داشتند.

به گفته دانشمندان وابسته به دانشگاه میشیگان، زیرسویه‌های کرونای جدید BQ.1 و BA.5 ایمن‌گریزترین گونه‌های Covid-19 هستند. بر اساس داده‌های موجود، این زیرسویه‌ها به تنهایی باعث ۷۲ درصد از عفونت‌ها و مبتلایان جدید در آمریکا هستند.

برای مطالعه کامل مقاله اینجا کلیک کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من موندم چطور زمانشو اینقدر دقیق حدس میزنن 

۳ بهمن😐😐

ترکیدم😭خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
من بگا رفتم خواهر باردارا مراقب باشید  از روز سوم عید درگیرم

چه علائمی داری؟

بعد قرنطینه کردی؟اعضای خانواده ازت گرفتن؟

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
دقیقا منم از سوم عید درگیرم خیلی اذیتم شدم از همه بدتر به مامانمم انتقال دادم

وای 

علائمت چیا بود 

مامانت خیلی بهت نزدیک شد؟

ان شاءالله زود خوب بشید همه

به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم آسمان مال من،ابر هاش مال تو دریامال من،موج هاش مال تو ماه مال من،خورشیدمال تو، خداخندید گفت: بندگی کن.. همه دنیا مال تو..من هم مال تو
بدن دردش وحشتناکه مال شما ،من اینجوری رودم

وحشتناککک

گلو دردش  وحشتناکه

و الان افتادم به سرفه

انقدر سرفه میکنم گلاب به روتون بالا میارم

الحمدالله نه امپول  پیدا میشه نه دارو

مترونیدازول  چیه؟؟پیدا نمیشه

کترولاک چیه؟ پیدا نمیشه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
2810