2777
2789
عنوان

اوسبیلدونگ آلمان

| مشاهده متن کامل بحث + 9106 بازدید | 52 پست
سلام لطفا درخواستم رو قبول کنید خانم از ایران میخوام بیام المان یه عالمه سوال دارم 

زبان در حال خوندم الان b1و اخر همین ماه میخوام قرار داد با یه وکیل ببندم لطفا اگه وقت دارید با راهنمایی هاتون کمکم کنید بدونم مسیرم چطوره و چیکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره به خیلی چیزها، کشور مورد نظر، زمان سفر، مثلا توی تعطیلات مدرسه گرونتر هستند، هتل ها بعضی ...

سلام عزیزم چندتا سوال داشتم ازتون

باز کار معماری و تکنسین ازمایشگاه اونجا چجوریه؟

برای ی زندگی ی نفره چقدر حقوق کافیه؟

...دارم لاغر میکنم خیلی برام سخته اما چاره ای ندارم شدم ۱۱۰کیلو اگه امضامو دیدی بهم تذکر بده ک حتما باید وزنم و کم کنم مرسی باربی جون💕درحال انجام کارهای مهاجرتی هستم...مقصدآلمان...به انرژی مثبتون نیاز دارم خوشگلای من:)
سلام عزیزم چندتا سوال داشتم ازتون باز کار معماری و تکنسین ازمایشگاه اونجا چجوریه؟ برای ی زندگی ی ن ...

سلام دوست عزیز، از بازار کار این دو رشته خبر ندارم متاسفانه 

هزینه زندگی هم بستگی داره کجا و چطوری زندگی کنید، اجاره توی شهرهای کوچک ارزونتره، اگه مشترک با کسی زندگی کنيد، بازم به صرفه تر میشه چون مخارج تقسیم میشه 

ماشین هزینه زیادی داره، بدون ماشین بلیط ماهانه برای کل آلمان 49 یورو 

مواد غذایی هم برنج از کیلویی دو یورو تا مثلا کیلویی هفت هشت یورو 

گوشت از کیلویی هفت یورو به بالا، سوالتون خیلی کلی هست